Axel Blake - Apollo Live Club 19.1.2023

When

19/01/2023    
17:00 - 20:30

Where

Apollo Live Club
Mannerheimintie 16, Helsinki, 00100

Event Type

Axel Blake, Britain’s Got Talent 2022 voittaja saapuu Apollo Live Clubille 19. tammikuuta!

Liput 30 € pe 30. syyskuuta klo 10 alkaen: https://www.ticketmaster.fi/axel-blake

Tapahtuma on K-18.

Yli vuosikymmenen ajan Axel Blake on rakentanut mainetta monipuolisena viihdyttäjänä. Hänen itsevarma persoonansa valloittaa yleisön, olipa hän esittämässä stand-up-komediaa Crep Protectille, UNILADille tai SBTV:lle, isännöimässä TV -ohjelmia tai luomassa viraalivideosisältöä sosiaaliseen mediaan.

Vaikka Axel on vielä nuori lahjakkuus, hänen totuudenmukainen stand-up-komediatyyli korostaa hänen kokemustaan näyttämöllä. Monipuolisen viihdyttäjän kasvu on ollut sensaatiomaista ja Axel on saanut kansainvälistä tunnustusta, otsikoita ympäri maapalloa sekä esiintynyt suurten nimien, kuten Dave Chappellen ja Eddie Griffinin rinnalla.

Lippujen jälleenmyynti tapahtumasivulla ei ole sallittua. Tietoomme on tullut huijaustapauksia, emmekä halua asiakkaidemme joutuvan huijauksien kohteeksi tai antaa kenellekään mahdollisuutta huijata asiakkaitamme.

Konsertin järjestäjä: All Things Live Finland

—————————–

𝐌𝐔𝐔𝐓𝐀 𝐇𝐔𝐎𝐌𝐈𝐎𝐈𝐓𝐀𝐕𝐀𝐀

– Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Siinä tapauksessa että tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.

– Suosittelemme ajoissa paikalle saapumista sillä annetut esitysajat ovat arvioita ja saattavat muuttua. Mahdollisista muutoksista ja tarkemmista aikatauluista ilmoitetaan tapahtumasivulla ja sosiaalisen median kanavissamme lähempänä tapahtumaa. Seuraathan siis näitä kanavia myös tapahtuman lähestyessä!

– Äänenvoimakkuus tapahtumissa koetaan yksilöllisesti. Suosittelemme siis korvatulppia kuulonsuojaamiseksi.

– Huomioithan, että maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Lipunvälittäjä ja All Things Live eivät vastaa kadonneista lipuista.

– Mikäli tapahtuma jostain syystä peruuntuu, liput pyydetään palauttamaan niiden ostopaikkaan ja lipun hinta palautetaan tilaajalle lippukaupan käytäntöjen mukaisesti. Mikäli tapahtuma jostain syystä siirtyy ja uusi päivämäärä ei sovi, liput on mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan ilmoitettuun palautuspäivämäärään mennessä, kuitenkin viimeistään 2 kuukauden sisällä siitä, kun tapahtumajärjestäjä on ilmoittanut tapahtuman uuden päivämäärän. Tapahtuman siirtyminen ja mahdollinen uusi päivämäärä tiedotetaan virallisen lipunvälittäjän välityksellä sähköpostitse lippujen tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Lue lisää All Things Liven peruuntumis-/siirtymiskäytännöistä täältä: https://bit.ly/3hSelyb