Katatonia (SE) & Sólstafir (IS), Tullikamarin Pakkahuone, Tampere 20.1.2023

When

20/01/2023    
17:00 - 22:00

Where

Tullikamari Tampere
Tullikamarin aukio 2, Tampere, 33100

Event Type

KATATONIAN & SÓLSTAFIRIN YHTEISKEIKAT SIIRTYVÄT VUOTEEN 2023

Katatonian & Sólstafirin Twilight Burials -kiertue siirtyy vuodelle 2023 ja sen myötä Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneen tammikuulle 2022 suunniteltu konsertti siirtyy vuodella eteenpäin. Korvaava päivämäärä on perjantaina 20. tammikuuta 2023. Jo ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisinaan.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Lippupiste) 16.2.2022 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi:
https://bit.ly/3ysuwZf

Yhtyeet ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI KONSERTTIPÄIVÄ:
Katatonia (SWE) & Sólstafir (ICE) – Twilight Burials Tour
Pe 20.1.2023 Tullikamarin Pakkahuone, Tampere
Ovet klo 18, ikäraja K-18

LIPUT:
Myyntiin pe 16.4.2021 klo 12
Palvelumaksuineen alkaen 42,50 euroa Lippupisteestä ja Tiketistä

Molemmat yhtyeet ovat vaalineet yli neljännesvuosisadan ajan emotionaalista yhteyttä, jonka heidän musiikkinsa luo kaiken muun ylle. Heidän maailmassaan ’heavy’ on luonnonvoima, missä kehitys tapahtuu sisältä päin muuttamalla musiikin melkein tunnistamattomaksi alkuaikojen äärimetallista.

BBC:n kuvaus Katatonian ”mahtipontisesta, majesteetillisesta kauneudesta” sopii kuvastamaan molempia yhtyeitä. Ei liene sattumaa, että The Guardianin kuvaus Solstafirsta on yhtälailla osuva: “täydellinen uppoutuminen on pakollista”.

Vuonna 1991 Tukholmassa perustettu Katatonia lukeutuu yhtyeisiin, joka on vuosi vuodelta vaikeampi lokeroida johonkin tiettyyn genreen. Bändin musiikki on yhdistelmä raskaampaa black-, doom-, gootti- ja vaihtoehtometallia, joka taipuu ajoittain myös progressiivisuuteen.

Parikymmentä vuotta yhdessä soittaneen islantilaisen Sólstafirin musiikki liikkuu tyylikkäästi post rockin ja metallin välimaastossa nosten ihon hyvällä tavalla kananlihalle.