Details
Date:

January 30

Time:

20:00 - 23:00

Event Category:

Oulu

Event Tags:

JVG

Click to Register: Click to Register
Venue

45 Special

Saaristonkatu 12

Oulu, Finland, 90100

KEIKKAA JOUDUTAAN JÄLLEEN LYKKÄÄMÄÄN!

Koska viranomaisten rajoitukset eivät vieläkään mahdollista tämän kokoluokan keikan järjestämistä Nelivitosessa, niin joudumme jälleen sitä siirtämään. Uusi päivämäärä on La 30.01.2021.

Kaikki aikaisemmille keikkapäiville ostetut liput käyvät tälle uudelle keikkapäivämäärälle sellaisenaan.

Lipun saa palauttaa mikäli uusi päivä ei sovi. Jos olet ostanut lippusi Tiketin verkkokaupasta, saat aiheesta sähköpostia piakkoin. Jos ostit lippusi Nelivitosesta, ja haluat palauttaa, ota yhteys meihin yksityisviestillä.

Kauniista flowstaan tunnettu räppäri Stepa on kiertänyt maata päivisin tavallisena ja iltaisin kuolemattomana supersankarina jo yli vuosikymmenen ajan. Taiteellisesti kunnianhimoinen sympaatti on ehtinyt ilahduttaa yleisöitä jo kuudella albumilla ja lukuisilla hiteillään. Vaikka ympyrät ovat vuosien saatossa kasvaneet, yksi asia on pysynyt: Stepa on altavastaaja altavastaajien puolella, aina.

Kaikkia kunnioittava herrasmies on myös suosittu fiittaja, jota on kuultu mm. Laineen Kasperin, JVG:n, Kemmurun, Jodarokin ja Aren kappaleilla.

Laineen Kasperia kutsutaan muusikoksi, räppäriksi, äänisuunnittelijaksi, säveltäjäksi, runoilijaksi, rappiotaiteilijaksi ja kansakunnan omatunnoksi. Ennen kaikkea Laineen Kasperi on esiintyjä, jonka yksikään keikka ei ole samanlainen. Hänen keikkansa ovat performanssimaisia trippejä, hiphopin ja muun UG-musan kanta-ajatuksen mukaisia yhteisöllisiä tapahtumia ja riittejä, joissa esiintyjän ja yleisön välinen raja on juhlavan häilyvä.

LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

Liput ennakkoon Nelivitosesta 15 €
Liput ennakkoon Tiketistä 16,50 €
Liput ovelta 18 €

Narikka 2,5 €
K-18

www.45special.com

SHOW & DINNER
Ennakkolipun esittämällä saat -10% alennuksen kaikista Zivagon ruoka-annoksista keikkapäivänä!

Tutustu ruokalistaan ja varaa pöytä osoitteessa
www.zivago.fi