Details
Date:

March 28

Time:

18:00 - 20:30

Event Category:

Events, My events, Savonlinna

Click to Register: Click to Register
Venue

Savonlinnan Kulttuurikellari

Olavinkatu 34

Savonlinna, Finland, 57130

Aikansa suosikit – suomalaisen iskelmän 100 vuotta. Hyväntekeväisyyskonsertti Kulttuurikellarilla la 28.3.2020.

Konsertissa kuullaan itsenäisyytemme ajan kotimaisia suosikkisäveliä 1920-luvulta 2010-luvulle. Jokaiselta vuosikymmeneltä on mukana 1 – 2 aikansa suosikkia: Emmasta Missä muruseni on -kappaleeseen. Kappalevalinnassa on otettu huomioon myös suosikkilaulajat, mestarisanoittajat ja -säveltäjät. Kappaleet ovat oman aikansa tulkkeja ja kertovat tarinoillaan ja poljennollaan myös maamme historiaa. Tyylilajien kirjo vaihtelee valssista humppaan, tangosta foxiin ja swingistä suomi-rockiin ja uudempiin shuffle-komppeihin.

Konsertin toteuttaa savonlinnalainen Toukolan Perilliset- yhtye vahvistuksineen. Yhtye koostuu kuudesta savonlinnalaisesta musiikin aktiiviharrastajasta, jotka ovat laulaneet eri kuoroissa ja soittaneet eri bändeissä tai lauluyhtyeissä. Niinpä yhtyeen jäsenet ovat konsertissa kukin vuorollaan myös solistin osassa, jolloin aikansa suosikit saavat eri vivahteita, osin myös stemmasovituksina. Toukolan Perilliset- yhtyeen soundi muodostuu piano/urkusäestyksen, klassisen ja sähkökitaroiden, basson sekä rumpujen kompista. Suomalaisen iskelmän suosikit soivat usein myös harmonikan säestyksellä, niin tässäkin konsertissa.

– Liput 15 €. Konsertilla kerätään varoja savonlinnalaisten nuorten ja lasten harrastustoiminnan tukemiseksi ja syrjäytymisen ennalta ehkäisemiseksi. Konsertin tuotto luovutetaan Hattu ry:n kautta em. tarkoitukseen.
– Lippuvaraukset osoitteeseen hmarkus.paavilainen@gmail.com

Tapahtuman Kulttuurikellarilla järjestää Jouko Hallikainen