Banner
Details
Date:

August 7

Time:

19:00 - 22:00

Event Category:

Events, Savonlinna

Click to Register:Click to Register
Venue

Olavinlinna Castle

Linnankatu 7

Savonlinna, Finland, 57130

Boxing Night Olavinlinnan etkoille maailmanluokan esiintyjä!

Kehään nousee Apocalyptica.

Ensi vuoden Boxing Night Olavinlinnan etkoilla tunnelma linnanmuurien sisällä tiivistyy huippuunsa. Elokuun 7. päivä perjantaina kehään nousee nimittäin supersuosittu Apocalyptica, joka on tullut tunnetuksi selloilla instrumentaalimusiikkia soittavana metallibändinä.

Yhtyeen esikoisalbumi Plays Metallica by Four Cellos julkaistiin jo vuonna 1996, ja se sisältää selloilla soitettuja versioita yhdysvaltalaisen metallimusiikkiyhtye Metallican kappaleista. Kahden vuosikymmenen aikana Apocalytica on noussut omintakeisella musiikkityylillään kansainvälisesti arvostetuksi ja halutuksi esiintyjäksi. Muun muassa viimeiset pari vuotta Apocalypticalta on mennyt 20-vuotisjuhlakiertueen merkeissä eri puolilla maailmaa.
Kaiken kaikkiaan Apocalypticalta on ilmestynyt kahdeksan studioalbumia. Cover-kappaleiden soitolla aloittaneen yhtyeen tuotannossa painopiste on siirtynyt omiin sävellyksiin. Yhtyeen albumeilla ja kiertuekokoonpanoissa on vieraillut aikojen saatossa useita laulusolisteja tunnetuista metallimusiikkibändeistä.

Banner

Myös Apocalyptica on esiintynyt muiden yhtyeiden levyillä. Boxing Night Olavinlinnan etkojen konsertissa tullaan kuulemaan täysin uutta musiikkia, sillä Apocalyptican yhdeksäs studioalbumi Cell-0 julkaistaan tammikuussa. Vuonna 1993 perustetun yhtyeen nykyiset jäsenet ovat Eicca Toppinen, Paavo Lötjönen, Perttu Kivilaakso ja Mikko Sirén, joista kaksi ensiksi mainittua ovat perustajajäseniä. Vuodesta 2014 yhtyeen kokoonpanoon on kuulunut laulajajäsenenä Franky Perez.

Apocalyptican konsertti Olavinlinnassa 7.8.2020 alkaa kello 19.00.
Yleisö pääsee sisälle kello 18.00 alkaen.

Sekä Boxing Night Olavinlinnan että Apocalyptican tapahtumajärjestäjinä toimivat Veljekset Pekkonen Oy ja Ecutiimi Oy.

Konserttiliput tulevat myyntiin torstaina 7.11.2019
Lippuja myy lippu.fi

Tapahtumaan on myynnissä myös vip-paketteja, joita voi kysyä tapahtumajärjestäjä Pasi Pekkoselta, puh. 050 546 6940/pasi.pekkonen@ecutiimi.fi

Banner