Details
Date:

April 29

Time:

19:00 - 20:00

Event Category:

Helsinki, My events

Event Tags:

Maustetytöt

Click to Register: Click to Register
Venue

Malmitalo

Ala-Malmin tori 1, 0700

Helsinki, Finland, 00700

HUOM! Maustetyttöjen keikka siirtyy koronavirustilanteen vuoksi järjestettäväksi torstaille 29.4.2021. Päätimme raskain sydämin siirtää keikan, sillä nykyisten turvaohjeiden mukaisesti sitä ei pystytä toteuttamaan vallitsevan koronavirustilanteen takia. Yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan myös tulevaan tapahtumaan. Mikäli uusi päivä ei sovi, voit hakea lippurahojen palautusta 11.3.2021 mennessä tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi palauttaa myös postitse.
Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”Tapahtuman nimi” palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja). Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Tapahtuma on siirtynyt jo kolmatta kertaa, pahoittelemme syvästi tästä aiheutunutta haittaa!

A la Malmi: Maustetytöt
29.4.2021 klo 19.00

Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye. Yhtyeen soundin perustana ovat melodiset, kekseliäät popkappaleet, jotka jäävät soimaan päässä. Niiden tarinat kertovat työnteosta ja työttömyydestä, samanaikaisesta puutteesta ja liiallisuudesta, kasvattamisesta ja kasvamisesta, ja vaikkapa marjanpoiminnasta. Ne ovat yö- ja kaiken muunkin unen puutteessa yskänlääkepullon ääressä KELA:n lappujen kääntöpuolille hetken viipyvässä mielentilassa sotattuja ajatuksia.

Maustetyttöjen soundi asuu jossakin Noitalinna Huraan!, Leevi & The Leavingsin, ja ehkä PMMP:nkin naapurustossa. Maustetytöt on maalaissiskosten tinkimättömällä punk-asenteella varustettu koko kansan popbändi, jonka pitkään ja hartaasti odotettu debyyttilevy ilmestyi lokakuussa 2019.

A la Malmi on Malmitalon uusi klubisarja, joka esittelee kiinnostavinta, tuoreinta ja kovimmassa nosteessa olevaa kotimaista musiikkia akustisesti upeissa konserttisalipuitteissa. A la Malmi ei välitä genrerajoista vaan tarjoilee kuulijoiden eteen parhaat itsenäisen musiikin tekijät, joita maa päällään kantaa. Tule Malmille pitämään homma aitona! Ravintola Malmitalossa A-oikeudet ennen keikkoja ja mahdollisilla väliajoilla.

Showtime klo 19.00, liput Lippupisteestä 15/12€


Haluamme taata asiakkaillemme mahdollisimman turvallisen kulttuurielämyksen. Koronatilanteen takia tapahtumissa huolehditaan tehostetusti hygieniasta ja osallistujamääriä rajataan turvavälien toteuttamiseksi.

Tutustuthan huolellisesti turvallisuusohjeisiimme etukäteen: http://www.malmitalo.fi/fi/koronainfo