Details
Start:

December 30 - 21:00

End:

December 31 - 3:00

Event Category:

Helsinki, My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Ääniwalli

Pälkäneentie 13

Helsinki, Finland, 00510

Ecco2k konsertti siirtyy ensi vuodelle. Katsomme parhaillaan korvaavaa päivää Ääniwallin keikalle, mutta koska koko kiertue siirtyy uutta ajankohtaa ei ole vielä saatu varmistettua.

Jotta tämä facebook eventti ei poistu, muutetaan sen ajankohta tilapäisesti 1.1.2021 päivälle.

Kun päivä varmistuu, tiedotamme asiasta tässä tapahtumassa ja olemme Tiketin kautta yhteydessä kaikkiin ennakkolipun ostajiin.

Ääniwalli & Changeless present:
ECCO2K (SWE)
EXPLOITED BODY
APEAK

25-vuotias tukholmalainen Zak Arogundade on Ecco2k, joka on kerännyt itselleen kulttiseurannan koukuttavilla melodioillaan ja introspektiivisilla lyriikoillaan. Fanaattisista seuraajistaan huolimatta Ecco2k on sisäistänyt less is more -mentaliteetin ja julkaisee musiikkia erittäin harvoin. Vuosien varrella Ecco2k on julkaissut vain kourallisen soolomateriaalia ja tehnyt yhteistyötä Drain Gang -kollegoidensa lisäksi Yves Tumorin, Varg2™:n sekä Felix Leen kanssa.

Odotus palkittiin vihdoin viime joulukuussa, kun Ecco2k julkaisi debyyttialbuminsa E:n. E on arvoituksellinen, kokeileva ja introspektiivinen pop-levy, jolla kuullaan Ecco2k:n oivaltavaa lyriikkaa sekä hänen koukuttavia melodioitaan, jotka jäävät asumaan kuulijan päähän. Levyn tuotannosta vastaa Yung Gud, Whitearmor sekä Yves Tumor. Ecco2k on osa Drain Gang -kollektiivia, johon kuuluvat mm. Bladee ja Thaiboy Digital.

Musiikkiuransa ohella Ecco2k on ollut Alyx Studiosin mallina, suunnitellut kenkiä ruotsalaiselle Eytykselle sekä vaatteita omalle g’Loss -merkilleen.

Illan DJ-musiikista vastaavat Exploited Body ja APEAK.

https://changeless.bandcamp.com

Liput 15€ / 17€ (+ security fee 3,50€)
Ennakot: www.tiketti.fi/ecco2k-swe-exploited-body-apeak-aaniwalli-helsinki-lippuja/68570

Ä Ä N I W A L L I • ROOM 1 +1