Details
Date:

December 31

Time:

20:00 - 22:00

Event Category:

My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Furuviksparken

Dannemansvägen 4

Furuvik, Sweden, 81491

KONSERT UNDER OMBOKNING TILL 2021 📣🕙

På grund av det rådande läget med coronapandemin har vi beslutat att inte arrangera några konserter alls på Furuvik denna sommar. Vi kommer nu att se över alla konserter som var planerade till i år och försöka boka om så många som möjligt till sommaren 2021, inklusive konserten med Ace Frehley som annars skulle ha ägt rum den 18 juli 2020.

Tack för ert tålamod! ❤️

Hårdrocken tågar in på Furuvik när den legendariske Kiss-gitarristen Ace Frehley intar Stora Scen. Frehley lämnade Kiss 2002 och har de senaste fem åren släppt tre nya soloalbum, där hans senaste platta ”Spaceman” kom förra året.

Ace Frehley är den legendariska gitarristen från det lika legendariska Rock and Roll Hall of Fame-listade rockbandet Kiss. Han var med och grundade bandet 1973, men har sedan 2002 satsat på en solokarriär. De senaste åren har Ace hunnit med mycket, bland annat har han turnerat världen över och släppt tre nya soloplattor. Det senaste albumet “Spaceman” kom 2018 och vi kan inte vänta tills en av hårdrockens allra största kliver ut på vår Stora Scen.