Details
Date:

January 15

Time:

14:09

Event Category:

Kuusamo

Adi L Hasla teki striimaushistoriaa, kun hänen tuplaplatinaa saavuttanut singlensä Kevät pysyi peräti 41 päivää putkeen Suomen kuunnelluimpana biisinä Spotifyssa. Tämä on kotimaisten sooloartistien ennätys. Kappaleesta muodostui kaiken lisäksi koko vuoden kolmanneksi kuunnelluin biisi Suomen Spotifyssa.

Kappaleen pohjalta syntyi kokonainen biisitrilogia, jota ovat täydentäneet platinarajan rikkonut single Kokonaan mun sekä kultaan yltänyt Ei saada takasin meit. Universal Musicille levyttävä räppäri työstää parhaillaan kolmatta pitkäsoittoaan, jolta lohkaistaan uutta materiaalia lähitulevaisuudessa. Väliprojektina Adi L Haslalta ilmestyi EP oman Monopoli Music -levymerkkinsä kautta

Jyväskyläläislähtöiselle artistille rajojen rikkominen ei ole mitään uutta. Edellinen albumi ”Pieni punainen kana” saavutti nopeasti kultaa. ”Ei mitään jiitä” -single puolestaan murskasi platinarajan. Muita hänen tunnettuja kappaleitaan ovat mm. Hyi remix (kultaa), Punasta luurii (kultaa), Palaa gilla, Kristallipallo (kultaa), Vaihtoehtoi, Flipperi sekä Habiturientti (kultaa).

Adi L Hasla yhdistää moderniin rap-musiikkiinsa erittäin tyylikkäästi mukaansatempaavia pop-elementtejä. Hänelle tärkeä osa artisti-identiteettiä on myös visuaalisuus, sillä muutaman vuoden sisään räppäriltä on ilmestynyt yli kaksikymmentä musiikkivideota. Nämä ovat tukeneet hienosti niin albumi- kuin singlejulkaisujakin.