Details
Date:

September 25

Time:

13:00 - 18:30

Event Category:

Helsinki, My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Helsingin Jäähalli

Nordenskiöldinkatu 11-13

Helsinki, Finland, 00250

Angry Birds on Ice 27.9. siirtyy syyskuulle 2021.

Valitettavasti joudumme tekemään ikävän ilmoituksen. Tapahtuma joudutaan siirtämään uudelleen syyskuulta johtuen euroopan koronatilanteesta. Olimme optimistisia keväällä, että tämä tauti olisi jo antanut periksi syksyllä, mutta valitettavasti näin ei käynyt. Tällä hetkellä epävarmuus vallitsevassa tilanteessa meillä ja Keski-Euroopassa aiheuttaa aikaisempaa tarkempaa toimintaa kaikessa mahdollisessa matkustamisesta ja kokoontumisista lähtien. Tämä on johtanut siihen, että ulkomaisen ison tuotannon kanssa ei ollut enää mahdollista matkustaa siten että kaikkien turvallisuus ja terveys olisi taattuna. Myös terveystarkastukset ja muut terveystoimenpiteet rajoittavat ulkomaista liikennettä huomattavasti. Asiakkaiden, esiintyjien, työntekijöiden ja kaikkien projektissa mukana olevien terveys ja turvallisuus on meille ensisijalla, joten yhteistyössä esiintyjät ja järjestäjä päätyivät tähän ratkaisuun.

Uusi päivämäärä on kuitenkin saatu onneksi nopeasti järjestymään joka sopii niin esiintyjien, esityspaikan kuin järjestäjän aikatauluun. Tämä uusi päivämäärä on 25.9.2021 ja paikkana edelleen Helsingin Jäähalli.

Tapahtuman järjestäjä ja tuotanto pahoittelevat aiheutunutta mielipahaa asiassa, mutta emme nähneet muuta vaihtoehtoa. Luethan alla olevat ohjeet tarkaan.

Sunnuntaina 27.9.2020 liput käyvät seuraavasti:

Jos olet ostanut lipun 27.9. (tai 21.3). klo 13:30 näytökseen, käy lippusi 25.9.2021 klo 13:30 näytökseen sellaisenaan.

Jos olet ostanut lipun 27.9. (tai 21.3.) klo 17:00 näytökseen, käy lippusi 25.9.2021 klo 17:00 näytökseen sellaisenaan.

Mikäli uusi päivä ei sovi, niin lipun voi vaihtaa myös johonkin toiseen Loud N Live Promotionin tapahtumaan tai lahjakorttiin. Mikäli haluat palauttaa lippusi ja rahasi takaisin, niin toimithan alla olevien ohjeiden mukaisesti.

HUOM!! Palautusaika alkaa tiistaina 22.9. ja se on mahdollista 21.11. saakka.

Lippujen palauttaminen:

LIPPUPISTE:
Mikäli uusi ajankohta ei sovi Teille, voitte hakea lippurahojenne palautusta linkistä https://web.lippu.fi/palautus/
Täyden palvelun myyntipisteistä ostetut liput voi myös palauttaa samaan myyntipisteeseen.
Lisätiedot: www.lippu.fi/palautus

TIKETTI:
Voit palauttaa liput Tiketin verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 21.11.2020 mennessä

Myös kätevä tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon tapahtuman nimi sekä teksti palautus.

Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi.

HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.

Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki aloittaa maailmankiertueensa
Suomesta maaliskuussa!

ANGRY BIRDS ON ICE!

Henkeäsalpaava sirkusta, taitoluistelua ja akrobatiaa
yhdistelevä show nähdään Helsingissä vain kahdesti.

Angry Birds on Ice
Sunnuntai 25.9.2021
Helsinki, Jäähalli
Kello 13.30 ja 17.00

Liput nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

Henkeäsalpaava sirkusta, taitoluistelua ja akrobatiaa
yhdistelevä show aloittaa maailmankiertueensa Helsingistä

Angry Birds, nuo maailman tunnetuimmat linnut, suuntavat tänä talvena uusiin jännittäviin seikkailuihin. Supersuositut hahmot nähdään täysin uudessa jääshowssa, joka aloittaa maailmankiertueensa Angry Birdsin kotimaasta: lauantaina 21. maaliskuuta Helsingin Jäähallissa nähdään kaikkien aikojen kaksi ensimmäistä näytöstä.

Possut ja linnut ovat jälleen napit vastakkain ja tutuksi tulleeseen kahnaukseen käydään käsiksi yllättävin keinoin. Mutta kuka voittaa? Entä tuleeko tasapeli?

Tarina kulkee eteenpäin taidokkaiden esiintyjien siivittämänä, ja esitys on ainutlaatuinen yhdistelmä taitoluistelua, akrobatiaa sekä sirkusta. Myöskään huumoria ei ole unohdettu ja yllättävät juonenkäänteet, upeat puvut sekä maailmanluokan musiikki täydentävät koko perhettä viihdyttävää esitystä.

Esitys toteutetaan koko katsomoa ajatellen 360 asteen lavasteissa, ja Angry Birds on Ice -tuotannossa loistavat alan huippunimet: esityksen luova johtaja on Cirque du Soleil’stakin tutuksi tullut maailmankuulu ohjaaja, käsikirjoittaja ja näyttelijä Juraj Bencik. Koregrafiasta vastaa yli vuosikymmenen Holiday on Ice -tuotannossa vaikuttanut Slovakian entinen taitoluistelumestari Renata Aleksander. Oman panoksensa sekä taiteellisena johtajana että koreografina on antanut myös James Tanabe, joka on urallaan toiminut sirkustaiteessa esiintyjänä ennen siirtymistään Cirque du Soleil’n taiteelliseksi johtajaksi ja sittemmin Cirque du Soleil’n executive vice presidentin tehtäviin.

Angry Birds on Ice -maailmankiertue alkaa – mistäpä muualtakaan kuin – Suomesta. Kiertue toteutetaan yhteistyössä Angry Birdsin kotipesän Rovion kanssa, ja Suomessa esitykset mahdollistaa Loud’n Live Promotions.

“Olemme innoissamme päästessämme esiintymään paikkaan, josta tämä kaikki alkoi. Se on suuri ilo, mutta myös samalla koemme isoa vastuuta. Esitykseen on panostettu paljon, jotta lopputuloksena yleisö olisi haltioissaan ympäri maailman”, esityksen tuottavan Comunique-yrityksen johtaja Michal Vernansky kertoo.

www.angrybirdsonice.com/en/suomi
www.angrybirdsonice.com
www.loudnlive.fi