Details
Date:

February 12

Time:

20:00 - 23:00

Event Category:

Seinäjoki

Click to Register: Click to Register
Venue

Rytmikorjaamo

Vaasantie 11

Seinäjoki, Finland, 60100

Apocalyptica, Wheel @ Rytmikorjaamo 12.2.2022
Liput ennakosta alk. 34,50€ / 33€ (halvempi hinta Selmun jäsenille), ovelta 35€.

K18

Ovet klo 20:00
Wheel klo 21:00
Apot klo 22:00

Ennakkoliput:
www.rytmikorjaamo.fi/klubi
Tiketti: Tiketti.fi
Varicko, Rytmikorjaamo
ABC Seinäjoki
R-Kioskit

APOCALYPTICAN SUOMEN KEIKAT JULKI

Yhtye nähdään maaliskuussa 2020 Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Oulussa ja Seinäjoella

Metalliyhtye Apocalyptica nähdään viidellä keikalla keväällä Suomessa. Yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä suomalaisista yhtyeistä starttaa Suomen kiertueensa 12. maaliskuuta Turun Logomosta. Kiertue jatkuu Tampereen Pakkahuoneen kautta Kuopion Musiikkikeskukseen – ja sieltä Oulun Tullisaliin sekä Seinäjoen Rytmikorjaamolle. Keikkaillat avaa kotimainen progressiivisen metallin lähettiläs Wheel.

Liput kiertueelle tulevat myyntiin keskiviikkona 27. marraskuuta kello 09.

Apocalyptican yhdeksäs studioalbumi, CELL-0, julkaistaan 10. tammikuuta 2020. Nämä multiplatinaa myyneet sellotaiturit palaavat uudella albumilla juurilleen 17 vuoden jälkeen; CELL-0 on täysin instrumentaalialbumi. Edelllisen albumin julkaisusta (Shadowmaker) on ehtinyt kulua jo neljä vuotta; levytystauko antoi Eicca Toppiselle, Perttu Kivilaaksolle, Paavo Lötjöselle ja Mikko Sirénille tuoretta näkökulmaa lähestyä uusia Apocalyptica-kappaleita.

Albumi on yhtyeen itsensä tuottama ja sen on miksannut Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers, Lana Del Rey, Metallica and Black Sabbath). CELL-0 nauhoitettiin Helsingissä Sonic Pump Studioilla. Kappaleet eivät syntyneet tarpeesta tehdä singlelohkaisuja, vaan yhtye halusi tehdä yhden kokonaisen taideteoksen yhdistämällä heille olennaiset elementit sellon ja metallimusiikin välillä.

”Näissä uusissa kappaleissa on niin monia kerroksia ja ne ovat upealla tavalla niin monimutkaisia – ettei niitä voi yrittää selittää kuulijalle auki sanoin. Mutta se on nimenomaan instrumentaalimusiikin hienous; jokainen kuulija saa vapauden tulkita kappaleet omalla, erityisellä tavallaan.” – Eicca Toppinen.

Apocalyptica juhlistaa uuden CELL-0 -albuminsa julkaisua alkuvuodesta yhteiskiertueella Sabatonin kanssa; kiertue starttaa Sveitsistä tammikuun 17. päivä ja käsittää 15 eri maata ja 22 keikkaa.

—————–

Ostettujen lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman Tiketin lupaa. Lisätiedot: https://www.tiketti.fi/info

Liity Selmun jäseneksi: https://www.tiketti.fi/selmun-jasenkortti-2020-rytmikorjaamo-seinajoki-lippuja/66517

Majoitusyhteistyökumppaneinamme toimivat Original Sokos Hotel Lakeus ja Original Sokos Hotel Vaakuna Seinäjoki. Aina parhaat huonehinnat S-Etukortilla. Huonehinnat ja varaukset: www.sokoshotels.fi

Ammattilaiskalustolla kuvaaminen kielletty ilman lupaa. Kuvauslupa-asiat: joakim@selmu.fi

Rytmikorjaamon klubi-iltoihin on myös mahdollista tehdä pöytävarauksia ja varmistaa pöytä seurueelle koko illaksi! Varauksia voi tiedustella osoitteesta: tuotanto@selmu.fi. Huomaathan, että pöytä tulee vastaanottaa tunnin sisällä ovien avaamisesta.
Hinta 15€/hlö
Sisältää:
1kpl vapaavalintainen juoma:
-olut, lonkero, siideri, viini 12cl tai virvoitusjuoma
Nachoja sekä salsaa
Pähkinöitä
Makeisia