Details
Date:

February 16

Time:

19:00 - 23:00

Event Category:

Tampere

Click to Register: Click to Register
Venue

Tullikamari Tampere

Tullikamarin aukio 2

Tampere, Finland, 33100

HUOMIO:
Tämä keikka on siirretty, uusi päivämäärä on 16.2.2022. Helmikuun keikalle hankittu lippu käy uutena päivänä sellaisenaan.
Liput voi myös halutessaan palauttaa ostopaikkaan 5.4. saakka.
– Tiketti https://www.tiketti.fi/palautalippuja
– lippu.fi https://web.lippu.fi/palautus/

Apocalyptican yhdeksäs studioalbumi, CELL-0, julkaistaan 10. tammikuuta 2020. Nämä multiplatinaa myyneet sellotaiturit palaavat uudella albumilla juurilleen 17 vuoden jälkeen; CELL-0 on täysin instrumentaalialbumi. Edelllisen albumin julkaisusta (Shadowmaker) on ehtinyt kulua jo neljä vuotta; levytystauko antoi Eicca Toppiselle, Perttu Kivilaaksolle, Paavo Lötjöselle ja Mikko Sirénille tuoretta näkökulmaa lähestyä uusia Apocalyptica-kappaleita.

Albumi on yhtyeen itsensä tuottama ja sen on miksannut Andrew Scheps (Red Hot Chili Peppers, Lana Del Rey, Metallica and Black Sabbath). CELL-0 nauhoitettiin Helsingissä Sonic Pump Studioilla. Kappaleet eivät syntyneet tarpeesta tehdä singlelohkaisuja, vaan yhtye halusi tehdä yhden kokonaisen taideteoksen yhdistämällä heille olennaiset elementit sellon ja metallimusiikin välillä.
”Näissä uusissa kappaleissa on niin monia kerroksia ja ne ovat upealla tavalla niin monimutkaisia – ettei niitä voi yrittää selittää kuulijalle auki sanoin. Mutta se on nimenomaan instrumentaalimusiikin hienous; jokainen kuulija saa vapauden tulkita kappaleet omalla, erityisellä tavallaan.” – Eicca Toppinen.

APOCALYPTICA // Tullikamarin Pakkahuone, Tampere
16.2.2022

Liput alk. 39,50 €
www.tiketti.fi/tapahtuma/65963
www.lippu.fi/apocalyptica-pakkahuone
Liput ovelta 45 €, jos jäljellä.

Ovet klo 19:00, showtime www.tullikamari.net
Ikäraja K-18
Eteispalvelumaksu 3 €/hlö. Konsertissa on seisomapaikat.

www.facebook.com/Apocalyptica/
http://www.apocalyptica.com/

Tullikamarin Pakkahuone
www.tullikamari.net
IG @tullikamaritre
Pakkahuoneenaukio 2, 33100 Tampere