Details
Date:

May 22

Time:

8:00 - 18:00

Event Category:

Rovaniemi

Click to Register: Click to Register
Venue

Lapland Hotels Ounasvaara Chalets

Rovaniemi, Finland

Adventure Race Rovaniemi seikkaillaan Ounasvaaran hulppeissa maisemissa. Seikkailun lähtö- ja maalialue sijaitsevat Lapland Hotels Ounasvaara Chaletsilla.

Adventure Race Rovaniemen seikkailijoita odottavat Ounasvaaran hulppeat maisemat ja vaihtelevat maastot, jotka ulottuvat Kemijoen rantaviivasta vaaran laidalta avautuviin upeisiin näköaloihin. Vaihtelevat ja laadukkaat maastot takaavat monimuotoiset tehtävämahdollisuudet. Hauskojen ja ovelien rastitehtävien lisäksi tarjolla on mieleenpainuvia luontoelämyksiä, saumatonta yhteistyötä ja seikkailun luonteeseen kuuluvaa fyysistä ja psyykkistä haastetta.

Adventure Race seikkailun aikana edetään kävellen, kontaten, juosten, suunnistaen, “uiden” ja tehtävien yllätyksellisyydestä nauttien. Seikkailu tapahtuu 3-6 henkilön joukkueissa.

Adventure Race seikkailukilpailussa on valittavana kaksi eritasoista sarjaa, seikkailusarja ja kovempi kisasarja. Leikkimielisessä seikkailusarjassa edetään hymy huulilla, rennolla fiiliksellä. Kovemmassa kisasarjassa suorituspuhtaus ja nopeus ratkaisevat. Kisasarjassa hiki virtaa ja rapa lentää!

Adventure Race seikkailuun voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet henkilöt.

Tule sellaisena kuin olet, pukeudu juuri niin kuin haluat. Värikkyys ja äänekkyys ovat plussaa.

TULE SIEKI!