Details
Start:

October 30 - 19:30

End:

October 31 - 18:30

Event Category:

My events, Turku

Click to Register: Click to Register

TERVETULOA SYKSYN KUUMIMPIIN HALLOWEEN-BILEISIIN ITÄMEREN AALLOILLE!

Syksyn kuumimpiin bileristeilyihin lukeutuva Bailupaatti nostaa ankkurinsa 30.10.2021 Turun satamasta! Bilemeinigistä vastaa iso liuta kirkkaimpia artisteja. Ensimmäisen illan kruunaa Portion Boys! Kotimaisina esiintyjinä nähdään junttidiskon kuningas Frederik, Mäkki, Spekti, Lord EST, BESS, MEGA Ertsi, WIL. Tapahtuman juontaa NRJ-kanavalta tuttu radiojuontaja Alexander Eklund. Klubin musiikista vastaa energinen DJ Sweedy. Luvassa huippu meininkiä ympäri vuorokauden — näitä bileitä et halua jättää väliin! Tapahtuma on K18.

SINUSTAKO STARA VIP!?

Erotu eduksesi ja korota lippusi STARA VIP -luokkaan. Sisältää pääsyn eksklusiiviseen VIP -tilaisuuteen klo 21-23 laivan klubilla. Klubilla on tarjolla juotavaa ja snackseja, sekä yllätysesiintyjä. Mukaansatempaava tanssiryhmän esitys ja Suomen kärki DJ:den joukkoon lukeutuva DJ Sweedy pitävät huolen siitä että tunnelma pysyy kuumana. Lisäksi saat näyttävän STARA VIP -kaulapassin. Paikkoja rajoitetusti, joten varaa pian (19 €/hlö).

TILAA UUTISKIRJE!

Haluatko mittavia etuja ja alennuksia? Tilaa Bailupaatin uutiskirje ja hyödynnä ennakkovaraajan Member -edut! Uutiskirjeen tilaajana saat ensimmäisten joukossa parhaimmat tarjoukset, pääset nauttimaan vain uutiskirjeen tilaajille suunnatuista ennakkovaraajan Member -eduista, ja varmistat seurueellesi parhaat paikat syksyn ikimuistoisimmalta bileristeilyltä jo hyvissä ajoin ennen yleisen lipunmyynnin alkua!

LUOTTAVAISIN MIELIN LAIVALLE

Tallink Silja on tehnyt paljon toimenpiteitä ja uudistuksia entistä turvallisemman ja väljemmän matkustamisen mahdollistamiseksi niin laivoilla kuin terminaaleissa. Toivommekin, että ennen matkaasi tutustuisit konkreettisiin turvallisuustomenpiteisiin ja voisit suunnitella tulevia matkojasi luottavaisin mielin.

CLEAN AND SAFE TURKU – yhdessä koronapandemiaa vastaan.

Clean & Safe Turku viestii terveysturvallisesta toiminnasta. Koronaviruspandemian myötä yritykset ovat miettineet uudelleen palveluprosessejaan ja kehittäneet toimintamallejaan. Myös Tallink Siljalla on tehty lukuisia toimenpiteitä terveysturvallisen matkustuksen eteen. Matkustajien hyvinvointi ja turvallinen matkustaminen ovat etusijalla kaikissa toimenpiteissä matkan alusta loppuun. Turun alueen vastuullisille matkailutoimijoille on kehitetty oma Clean & Safe Turku -ohjelma, jossa mukana olevat toimijat ovat sitoutuneet useisiin erilaisiin terveysturvallisiin toimenpiteisiin. Ohjelman tarkoituksena on suojella sekä asiakkaita että henkilökuntaa Covid-19-virukselta. Clean & Safe Turku -tunnus osoittaa, että toimija on huomioinut toiminnassaan turvallisuuden, hygienian sekä asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnin. Mukaan pääsevät matkailu- ja tapahtuma-alan toimijat, joiden toiminta täyttää kaikki listatut vaatimukset.