Details
Date:

February 19

Time:

18:00 - 22:30

Event Category:

My events

Click to Register: Click to Register
Venue

FRYSHUSET

**NYTT DATUM**

bbno$ konsert den 2 maj 2021 har flyttats fram till 19 februari 2022. Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation kommer konserten inte att kunna genomföras som planerat i år. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta Ticketmaster för eventuella biljettfrågor! Ta hand om varandra!

——

Med över 400 miljoner streams i bagaget kommer den kanadensiska rapparen bbno$ tillbaka till Sverige! Senast vi såg rapparen var på på Obaren i oktober där han gjorde succé. I vår är han tillbaka när han spelar på Fryshuset i Stockholm den 19 februari!

Biljetter finns ute nu via LiveNation.se!

Sen debuten 2016 står det klart att bbno$ är framtidens hiphop. 2017 släppte han sin första EP tillsammans med Yung Gravy – Baby Gravy – strax innan hans debutalbum bb steps släpptes året efter. Ingen har väl heller undgått låten Lalala med Y2K som har över 350 miljoner streams och har toppat listorna världen över. Marknadsföringen av singeln uppmärksammades då de använde sig av Tinder, memekonton på Instagram, TikTok och Craigslist.

Musikintresset hos bbno$ – eller Alexander Gumuchian som han egentligen heter – började när han och en grupp vänner började experimentera med musikproduktion på GarageBand och senare kom att starta gruppen Broke Boy Gang. När gruppen la ner fortsatte bbno$ ladda upp musik på SoundCloud under namnet ”bbnomula” där han så småningom fick miljontals streams och följare.

Med över 18 miljoner lyssnare varje månad är han en av de mest intressanta artisterna idag. Vi längtar tills han tar över Fryshuset 2022!