Details
Date:

June 12

Time:

19:00 - 23:00

Event Category:

Helsinki, My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Hartwall Arena

Areenankuja 1

Helsinki, Finland, 00240

BJÖRKIN KONSERTTI SIIRTYY VUOTEEN 2022

Björkin Orchestral -kiertue siirtyy jälleen vuodella eteenpäin ja tästä johtuen myös konsertti Helsingin Hartwall Arenalla siirtyy toistamiseen. Konsertille on löydetty korvaava päivämäärä sunnuntaille 12. kesäkuuta 2022. Tapahtumaan ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivämäärälle.

Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/2OfNfEw

Artisti ja Live Nation Finland pahoittelevat keikan siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:
Björk: Orchestral Tour (IS)
Su 12.6.2022 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 19

LIPUT:
Nyt myynnissä!
Palvelumaksuineen alkaen 109,50 / 149,50 / 159,50 / 169,50 / 199,50 euroa

Netistä vain ostoja.
Ostorajoitus 8 kpl / asiakas.

—–

Islantilainen musiikkivisionääri Björk on tänään julkistanut kuusi konserttia käsittävän Björk Orchestral -kiertueen, jolla kuullaan musiikkia koko Björkin uran varrelta upeina orkesterisovituksina. Suomessa Björk konsertoi Hartwall Arenalla, josta luodaan verhoiluin ja katsomorajauksin intiimin teatterimainen.

Jo neljä vuosikymmentä omannäköistään pop-musiikkia menestyksekkäästi tehnyt Björk aloittaa Orchestral-kiertueensa Moskovasta heinäkuun 2. päivä. Vain kuusi konserttia käsittävän kiertueen paikkakunnat on valittu tarkoin. Moskovan ja Helsingin lisäksi kiertue vierailee vain Berliinissä, Pariisissa ja Bluedot-festivaaleilla Englannin Cheshiressä.

Oivaltavan musiikkinsa lisäksi Björk on aina panostanut myös esiintymistensä visuaalisuuteen. Edellisen ‘Cornucopia’ -kiertueensa suureellisen lavastuksen jälkeen on jälleen luvassa jotain aivan uutta. Orchestral-konsertissa Hartwall Arena muuntuu verhoiluin ja katsomorajauksin teatterinomaiseksi ja intiimiksi konserttisaliksi. Musiikissa keskitytään Björkin akustisiin jousisovituksiin kaikista hänen tähänastisista teoksistaan.

Björkin luova vaikutus leviää kauas pelkästä musiikista. Hän on jakanut ajatuksia ekologiasta Sir David Attenboroughin kanssa ja muuttanut muotia Alexander McQueenin kanssa tehtyjen yhteistöiden myötä. Ekologi ja filosofi Tim Morton kuvasi häntä henkilöksi, jolla on ollut “erittäin syvä vaikutus [hänen] ajattelutapaan ja elämään yleisesti”, kun taas hänen kameleonttimainen lähestymistapansa visuaaliseen identiteettiin yli vuosikymmenien ajan on inspiroinut elokuvantekijöitä tähän päivään asti.

Björk on on ainutlaatuinen visionääri, joka luo musiikin kautta vieraita maailmoja kutsuen meidät kaikki tutkimaan niitä hänen kanssaan. Hänen teoksensa sijaitsevat musiikin, taiteen, teknologian, tieteiden ja matematiikan risteyskohdassa luoden uniikin maailman.