Details
Date:

May 27

Time:

20:00 - 22:00

Event Category:

My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Gröna Lund

Lilla Allmänna Gränd 9

Stockholm, Sweden, 11521

📆 NYTT DATUM! 📆

På grund av den rådande situationen kommer konserten med Bryan Ferry att flyttas fram till den 27 maj 2021.

Artistinfo
Efter omedelbar succé och hyllning i början av 70-talet med sin grupp Roxy Music har Bryan Ferry etablerat sig som en av popmusikens mest innovativa sångare och textförfattare. Hans musik för tankarna till Frank Sinatra, Serge Gainsbourg och Lou Reed, men Ferrys egen prägel är ständigt närvarande och tar musiken till banbrytande nya höjder.

Hans egen solokarriär står jämte hans arbete med Roxy Music som formativa verk för pop- och rockmusiken. Med klassiska hits om “Don’t Stop The Dance” och “Slave To Love” och dussintals andra låtar som överskrider de flesta genrer går Ferrys roll som musikikon inte att överdriva.

Efter 2018 års Bitter-Sweet – ett album med omarbetade solo- och Roxy Music-låtar – och Roxy Musics inväljande i Rock and Roll Music Hall of Fame 2019 är vi stolta att presentera Bryan Ferry till Gröna Lunds Stora Scen.

Biljettinfo
Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger fri entré hela säsongen. Observera att förköpta biljetter inte ger garanterad plats, så därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det att köpa Gröna kortet på Pressbyrån och 7-Eleven. Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller endast Gröna Kortet efter kl. 18.