Details
Date:

March 22

Time:

12:00 - 15:00

Event Category:

Kouvola

Click to Register: Click to Register
Venue

Kouvola-talo

Varuskuntakatu 11

Kouvola, Finland, 45100

Burleskiartisti- kouluttaja Mindy Mad Magnolian ohjaama Burleskityöpaja tutustuttaa osallistujat Burleskin maailmaan hauskojen teatteri-ilmaisun ja tanssillisten harjoitusten keinoilla. Harjoitellaan mm. Burleskin tyypillisimpiä liikkeitä kuten Shimmy, Bump & Grind ja Burleskille ominaista Strip & Teasea. Harjoitellaan lavan haltuunottoa, sekä esiintyjän painovoimaa ja kehon hallintaa. Tutkitaan arkitekemisen ja lavatekemisen eroja. Työpaja soveltuu kaikille Burleskista kiinnostuneille täysi-ikäisille, yläikärajaa ja sukupuolimäärittelyä osallistumiselle ei ole. Pienet fyysiset rajoitteet eivät ole este osallistumiselle. Tanssitaitoja ei tarvita. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta burleskista, tanssista tai muistakaan esittäväntaiteen lajeista, mukaan voi kuitenkin tulla jo aikaisemmin Burleskia harrastaneet, esim. Burleskitanssitunneilla käyneet, sillä tämän työpajan painotus on fyysisessä teatterissa ja nonverbaalissa improvisaatiossa. Sopii hyvin myös teatterin ja tanssin harrastajille joita kiinnostaa esim. varieteen tekeminen.
Harjoituksia tehdään yksin, pareittain ja pienryhmissä, opitaan myös katsomalla toisten tekemisistä.

Toiminnan ohessa teoriaa Burleskin historiasta ja siitä mikä ero on Burleskilla ja Burleskitanssilla yms. asioita mitkä joskus aiheuttavat hämmennystä ja väärinkäsityksiä.

Aika ja paikka : Su 22.3. klo 12-15 Kouvola-talon peilisali, Varuskuntakatu 11, Kouvola

HInta: 30 €/osallistuja

Sitova ilmoittautuminen: Sähköpostilla: mindymadmagnolia@gmail.com 11.3.2020 klo 18. mennessä: Otsikoi viesti “Kouvola burleski” .
Kerro nimesi ja puhelinnumerosi.
Jokaisen osallistujan tulee tehdä ilmoittautuminen henkilökohtaisesti jotta ohjaaja saa jokaisen osallistujan sähköpostiosoitteen tallennettua.

HUOM! Luethan peruutusehdot huolellisesti ennen ilmoittautumista
Työpajan toteutuminen edellyttää min. 10 osallistujaa/ilmoittautunutta 11.3. 2020 mennessä
Osallistujille lähetetään tervetuloa -viesti viimeistään 11.3. ilmoittautumisen päätyttyä, missä kerrotaan mm. työpajan maksukäytännöt ja työpajaan pukeutumisesta yms.

Muutama sana ohjaajasta:
Mindy on Kotkalaislähtöinen teatteritaustainen Burleskiesiintyjä jonka on nähty esiintyvän myös Kouvolassa ; ) mutta tämä on ensimmäinen kerta kun Mindy tulee ohjaamaan Burleskia Kouvolaan. Ammatiltaan ja koulutukseltaan Mindy on mm. Yhteisö- ja vapaa-ajanohjaaja. Mindyllä on lukuisia koulutuksia tanssin ja teatterin parissa: draaman pedagogisia opintoja, klovneriaa, tarinateatteria, yhteisötanssia. Burleskin lisäki Mindy on ohjannut myös teatteri-ilmaisua ja tanssiliikuntaa. Burleskitanssia Mindy on tanssinut ja opiskellut Suomen Burleski-instituutin opettajien opissa.
Heittäydy hauskanpitoon Mindyn ja varsinkin yhdessä työryhmän kanssa .

Tutustu Mindyyn:
https://www.facebook.com/mindymadmagnolia1/
Löytyy nimellä myös Instasta

Peruutusehdot:
– Työpajaan ilmoittautuminen on sitova. Työpajan toteutuminen edellyttää min. 10 osallistujaa ilmoittautumisajan päätyttämiseen mennessä 11.3.2020.
Mikäli tarvittavaa osallistujamäärää ei ole, työpaja peruuntuu kaikkien osapuolten taholta kuluitta
-12.3.2020 jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta laskutuksella.
-Peruutus tulee tehdä sähköpostitse.
-Peruutuksia ei oteta vastaan viesteillä sosiaalisen median kautta.
-Peruutukseksi ei kelpaa työpajan maksamatta jättäminen.
-Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai peruutus tehdään työpajapäivänä, peritään osallistumismaksu kokonaisuudessaan laskutuksella.
-Sairastumisen vuoksi johtuva viime hetken peruutus: Työpajamaksua ei tarvitse maksaa kun toimitat terveydenhoitajan tai lääkärintodistuksen 29.3.2020 mennessä.
-Työpajan peruuntumista koskee yleiset Force Majeure, ylivoimaisen esteen peruutusehdot.

Huom! Osallistujia ei ole vakuutettu tapaturman tai varkauden varalta järjestäjän eikä Kouvola-talon taholta.