Details
Date:

April 24

Time:

18:00 - 21:30

Event Category:

Helsinki

Click to Register: Click to Register
Venue

Kulttuuritalo (Helsinki)

Sturenkatu 4

Helsinki, Finland, 00510

Koronaepidemia jyllää edelleen ja tämän johdosta Clannadin konserttikiertue joutuu siirtymään jälleen ja tästä syystä 28.3.2021 suunniteltu konsertti Kulttuuritalolla siirtyy keväälle 2022. Olemme saaneet uuden päivän artistilta ja konsertin uusi päivä on 24.4.2022. Paikkana säilyy Kulttuuritalo.

‘The health and well-being of our fans and our touring family are our top priority always, and as a result we have made the decision to further postpone our European tour dates for our In A Lifetime Farewell Tour until 2022 when we can all enjoy the experience in comfort. In the meantime we would like to thank our fans worldwide for their patience and understanding, and we want to assure everyone that we remain 100% committed to fulfilling our touring commitments’
– Moya Brennan

Aikaisemmin ostetut liput käyvät uudelle päivälle sellaisenaan. Mikäli uusi päivä ei sovi teille niin käytössä on muutama vaihtoehto lipun palauttamiseen:

LIPUN PALAUTTAMINEN / LAHJAKORTTI:

Lippupiste:
Lippupiste palauttaa ostajille lipun hinnan (palvelupalkkioita/käsittelymaksua ja toimitusmaksuja ei palauteta).

Lippurahojen palautuksia voi hakea 7.4.2021 mennessä tämän verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

Linkin takaa löytyvät myös yksityiskohtaisemmat palautusohjeet. Lippupisteen myyntipisteet eivät käsittele palautuksia tällä hetkellä. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit lähettää lippujesi tiedot sekä yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen: peruutukset@lippu.fi.

Tiketti:
Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 7.4.2021 mennessä.

Siellä pystyt valitsemaan lahjakortin Loud’n Liven tapahtumiin joka vastaa palauttamasi lipun summaa. Loud’n Live on julkaissut ja tulee vielä julkaisemaan vuodelle 2021 n. 60 konserttia ja tapahtumaa joihin myös lahjakortti kelpaa maksuna. Palautukseen liittyvissä asioissa ole yhteydessä Tikettiin.

Irlantilaisen folk-popin jättinimi Clannad saapuu
jäähyväiskiertueellaan Suomeen. 50 vuotta taiteellaan ihastuttanut kelttiläisvaikutteinen kokoonpano esiintyy Kulttuuritalolla 28.3.2021

Clannad (IE)
Kulttuuritalo, Helsinki
24.4.2022

Liput: 49/59 euroa Lippupisteestä ja Tiketistä.

Irlantilainen Clannad päättelee puoli vuosisataa kestäneen uransa. Sielukkaasti new age -henkeä, poppia ja folk-perinteitä yhdistelevä irlantilaiskokoonpano poistuu suurilta esiintymislavoilta näyttävästi: orkesteri lähtee keväällä puolitoista vuotta kestävälle maailmankiertueelle aina Australiaa, Japania ja Etelä-Amerikkaa myöten. Suomeen kokoonpano saadaan Helsingin Kulttuuritalolle sunnuntaina 24. huhtikuuta 2022.

Moninkertaisesti Grammy- ja BAFTA-palkittu perheyhtye julkaisee lopetuksen yhteydessä vielä In A Lifetime -nimisen 50-vuotisjuhlalevyn 13. maaliskuuta 2020. Myös lukuisista tv-sarja- ja elokuvamusiikeista tunnettua kokoonpanoa on kiitelty kelttiläisen perinnemusiikin ja pop-musiikin rajojen rikkomisesta ja tyylilajien lähentämisestä, ja yhtye onkin vuosikymmenten saatossa onnistunut kasvattamaan kuuntelijakuntaansa perinteisemmän pop-musiikin harrastajien pariin menettämättä kuitenkaan folk-seuraajiaan.

Englannin ja iirin kielellä levyttänyt yhtye julkaisi viimeisimmän Hourglass-singlensä tänä syksynä höystettynä vuoden 2003 remasterilla yhtyeen tekemästä Harry´s Game -televisiosarjan tunnusmusiikista. Kumpikin on kuunneltavissa nyt Spotifyssä. Yhtyeen viimeisin, bändin nimeä kantanut studioalbumi julkaistiin vuonna 2014.

Irlantilaisen musiikin sanansaattajana toimiva Clannad on myynyt maailmanlaajuisesti yli 15 miljoonaa levyä, ja orkesterin levyistä kahdeksan on noussut Ison-Britannian top 10 -listalle. Suomessa Clannad nähtiin viimeksi vuonna 2012, kun se esiintyi Turussa ja Helsingissä täysille saleille.

www.clannad.ie
www.loudnlive.fi