Details
Date:

January 22

Time:

19:04

Event Category:

Varkaus

A cappella -lauluyhtye Club For Five tunnetaan energisistä esiintymisistään sekä innovatiivisesta lähestymistavastaan laulamiseen. Yhtye rikkoo toisinaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Club For Fiven musiikilliset juuret ovat skandinaavisessa musiikkitraditiossa, mutta yhtyeen viiden laulajan esittämä värikäs ja energinen musiikki sisältää vahvoja vaikutteita mm. jazzista ja pop-musiikista. Yhtye on julkaissut 9 studioalbumia, joista 6 on ylittänyt kultalevyrajan. Club For Five on viihdyttänyt yleisöjään jo 15 vuoden ajan. Yhtye on konsertoinut ympäri maailmaa ja luonut itselleen vahvan uran yhtenä maailman parhaista ja monipuolisimmista a cappella -ryhmistä.

Kuulemme konsertissa yhtyeen rakastetuimpia kappaleita, kuten Tuukka Haapaniemen matalalle bassoäänelle sovitetun Dire Straits -hitin Brothers in Arms, Bond-leffojen vaarallisia rakkauslauluja ja yhtyeen virtuoosimaisille ääni-instrumenteille taivutettuja Kirkan klassikoita vuonna 2019 julkaistulta Songs of Kirka -levyltä.

Konsertti järjestetään Warkaus-Salissa, joka on Varkauden keskustassa sijaitsevan Hotel Oscarin konferenssi- ja konserttisali. Tapahtumassa on väliaika. Hotel Oscarin majoituspalveluista, ravintoloiden aukioloajoista, ruokalistoista ja Warkaus-salin väliaikatarjoilusta löytyy tietoa hotellin kotisivulta www.hoteloscar.fi. Konsertin kokonaiskesto on noin kaksi tuntia.

Liput 35 €.

Huom! Lipunmyynti käynnistyy joululahjaedulla: Tarjoamme 10 €:n alennuksen kaikista myynnissä olevista tapahtumista. Tämä konsertti siis vain 25 €! Etu on voimassa 24.12.2019 asti.

Esiintyjät:

Maija Sariola, sopraano
Susanna Lukkarinen, altto
Jouni Kannisto, tenori
Juha Viitala, baritoni
Tuukka Haapaniemi, basso