Details
Date:

February 5

Time:

21:00 - 23:45

Event Category:

Helsinki, My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Bar Loose

Annankatu 21

Helsinki, Finland, 00100

HUOMIO! Keikka siirtyy uudelleen koronarajoitusten vuoksi. Uusi päivä on 5.2.2021. Jo ostetut liput käyvät uudelle keikalle sellaisenaan tai ne voi halutessaan palauttaa Tikettiin.

Bar Loosessa ollaan perusasioiden äärellä, kun Dave Lindholm tuo paikalle uuden sähköisen blues-bändinsä Dave Lindholm Lights, jonka monipuolinen ohjelmisto saa kuuntelevan yleisön fliilistelyn lisäksi myös joraamaan.

Yhtyeen juurevan soundin kulmakivinä ovat Daven lisäksi useista eri kokoonpanoista tutuksi tulleet soittajat, kitaristi Tommi Laine, rumpali Juppo Paavola sekä jo SF-Bluesistakin tuttu basisti Mikko Löytty.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja kokemaan loistavia kappaleita, hienoja musiikillisia elämyksiä sekä virtuoosimaista blues-kitarointia, jota tarjoilee legenda, yksi ja ainut, Dave Lindholm.

Loosessa noudatetaan nykyajan briljantteja turvarajoituksia, joten pääset nauttimaan showsta pöydän ääressä istuen. Tilaa helteellä viilentävät hikoilevat tuopit suoraan pöytään, jalkoja ei tarvitse rasittaa kuin korkeintaan illan päätteeksi ulos hoippuessa.

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on ylähengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

Liput 19,5/20 euroa