Details
Date:

October 14

Time:

18:00 - 22:00

Event Category:

Helsinki

Click to Register: Click to Register
Venue

On the Rocks

Mikonkatu 15

Helsinki, Finland, 00100

American Idol voittajat yhteiskeikalle Suomeen! Liput nyt myynnissä! Osta liput: bit.ly/davidcook-krisallen

Konsertti siirtyy uudelleen, uusi konserttipäivä on 14.10. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle. Mikäli uusi päivämäärä ei sovi sinulle, on liput mahdollista palauttaa ostopaikkaan 4.4.2021 saakka.

Euroopan kiertueella myös Suomeen saapuvat David Cook ja Kris Allen ovat molemmat American Idol kilpailun voittajia. David Cook voitti 7. American Idol tittelin kun taas Kris Allen oli 8. kauden voittaja.

Suomessa kaksikko esiintyy akustisesti 14.10. Helsingin keskustassa sijaitsevassa On The Rocksissa. Lippuja on rajoitetusti. Ennakkoon voi myös ostaa meet & greet lippuja joilla pääsee tapaamaan Davidin ja Krisin.

Kris Allen on Arkansasin osavaltiosta kotoisin oleva amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä. Yliopisto-opiskelut kesken jättänyt Kris halusi ammattimuusikoksi, joten hän teki päivät töitä urheilukenkäkauppiaana ja illat esiintymällä Little Rockissa ja Fayettevillessä.

Texasin osavaltiossa syntynyt David Cook on pienestä saakka laulanut ja esiintynyt koulun toiselta luokalta saakka. David kävi koulunsa loppuun University Of Central Missourissa josta hän valmistui graafisen suunnittelun linjalta.

American Idol voittajat:
KRIS ALLEN & DAVID COOK
14.10.2021 – Helsinki, On The Rocks

Osta liput Tiketistä: bit.ly/davidcook-krisallen

Meet & Greet lippu – 105€ + palvelumaksu
Peruslippu – 25€ + palvelumaksu