Details
Start:

July 29 - 14:00

End:

July 31 - 2:00

Event Category:

My events, Turku

Event Tags:

Anssi Kela, Apulanta, Battle Beast, Chisu, Irina, JVG, Kaija Koo, Lauri Tähkä, Michael Monroe, Neljä Ruusua, Popeda, Vesala

Click to Register: Click to Register
Venue

DBTL

Tuomiokirkkotori & Brahenpuisto

Turku, Finland, 20500

DBTL 2021 -festivaalit juhlitaan Turussa torstaista lauantaihin 29.-31.7.2021! 😎

Down By The Laituri -kaupunkifestivaali kasvaa ja kehittyy. Kesän 2021 festivaaleilla tullaan korostamaan rentoa yhdessäoloa ja viihtyvyyttä, jota tapahtuman slogan, “Kesä. Me. DBTL.” kuvastaakin. Tuomiokirkkotorin kulttuurihistorialliselle alueelle rakentuvat entistäkin laadukkaammat ja korkeatasoisemmat puitteet, joissa paikalle saapuvan yleisön on mahdollista viettää rentoja ja musiikin täyteisiä festivaalipäiviä.

🔸🔸🔸

HUIPPULAADUKKAAT RAVINTOLAPALVELUT TÄYDELLISTÄVÄT FESTIVAALIKOKEMUKSEN! 😋🥗🍷

Tulevana kesänä DBTL-festivaaleilla on tarjolla ennennäkemättömän laadukkaat ravintolapalvelut, kun tapahtuma-alueelle tullaan lanseeraamaan uusi ravintola-alue, ruokatori Piazza. Kyseisellä alueella on julkkiskokki Kari “Kape” Aihisen ravintola Roster Turku, jolla on tarjolla upeita menukokonaisuuksia. Piazzalle tulevat nousemaan myös palkittujen turkulaisravintoloiden Ravintola Mamin, Restaurant Karun, ja Herkkunuottan pop-up -ravintolat. Bollinger VIP -alue tulee puolestaan palvelemaan festivaalien VIP-asiakkaita, jotka pääsevät herkuttelemaan huippukokkien Antti Vahteran ja Petteri Luodon laatimista antimista.

🔸🔸🔸

HYVÄN MUSIIKIN JA RUOAN LISÄKSI TARJOLLA MYÖS TAIDETTA! ✍️🎨💁‍♀️

Viime kesänä aloitettu antoisa yhteistyö kuvataiteilija Johanna Oraksen kanssa jatkuu ja tulee saamaan uusia muotoja. Tämän lisäksi festivaalialueella sijaitseva taidegalleria MAKASIINI CONTEMPORARY on mukana uutena yhteistyökumppanina ja DBTL-tapahtuman aikana kyseisessä galleriassa on esillä amerikkalaistaiteilija Cameron Welchin taidetta.

🔸🔸🔸

ARTISTIKATTAUS ON ÄÄRIMMÄISEN NIMEKÄS! 👨‍🎤👩‍🎤🎶

Tulevan kesän DBTL-festivaalien artistikattaus on monipuolinen ja nimekäs. Jokaisena festaripäivänä esiintymislavalle tulee nousemaan yksi ulkomainen esiintyjä ja yksi melodista metallimusiikkia soittava yhtye. Luvassa on mm. maailmanluokan soul-musiikkia soittava yhtye, kotimaan kovin rap-duo ja maamme suosituimmat rock- ja pop-artistit. Näiden lisäksi Turun Tuomiokirkossa voi jokaisen festivaalipäivän kesäiltana nauttia ainutlaatuisesta konsertista.

🔸🔸🔸

🎫 Lipunmyynti: www.ticketmaster.fi/dbtl
🎟️ VIP-ryhmämyynti: vip@dbtl.fi / p. 040 5311 315
📜 Lisätiedot: www.dbtl.fi

🔸🔸🔸

www.dbtl.fi
www.facebook.com/downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri
www.twitter.com/DBTL_festivaali

#dbtl #dbtl2021