Details
Start:

December 19 - 22:00

End:

December 20 - 3:00

Event Category:

Savonlinna

Click to Register: Click to Register
Venue

Luola Events

Tuunaansaarentie 3

Punkaharju, Finland, 58450

Itä-Suomen Aluehallintovirasto on kieltänyt kaikki yli 50 hengen yleisötilaisuudet ainakin 1.1.2021 saakka. Tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että 19.12. Oku Luukkaisen keikkaa ja 31.12. Laura Voutilaisen keikkaa Luolassa ei voida järjestää.

Lipun ostaneet saavat lippurahansa takaisin. Jos lippu on ostettu Tiketin verkkosivuilta tai myyntipisteeltä, niin yhteys Tikettiin https://www.tiketti.fi/info
Mikäli lippu on ostettu Harjun Portin myyntipisteeltämme, niin palautusta varten tarvitaan: tilinumero, lipun/lippujen numerot, nimi ja sähköpostiosoite. Palautuksista voi laittaa sähköpostia markus@harjunportti.fi tai jussi.silvennoinen@keiku.fi.

Viimeinen palautuspäivä 31.12.2020. Peruutetun tapahtuman lipun palautuksissa pidätetään lippukohtainen palvelumaksu tai käsittelymaksu.

Luola Events tuo luolaan joulun alla kovat iltabileet, joiden päätähtenä nähdään Radio Novan Retroperjantaista jättimaineeseen noussut DJ Oku Luukkainen. Luvassa on siis räjähtävän energinen show ja armotonta bailausta!

MYYTÄVÄT LIPUT
Tapahtumaan myydään yhtä lipputyyppiä, jolla pääsee vapaasti liikkumaan permannon seisomakatsomon ja parven istumapaikkojen välillä. Anniskelupisteitä sekä permannolla että parvella.

Liput ennakkoon 24,50€, sisältäen palvelumaksut. Liput ovelta 26€.

Ovet 22.00. Luolasto auki 03 saakka. Ikäraja K-18. Tapahtumaan meno-paluu bussikuljetus Savonlinnasta Kerimäen kautta!