Details
Date:

May 21

Time:

19:00 - 21:30

Event Category:

Kotka

Click to Register: Click to Register
Venue

Ravintola Kairo

Satamakatu 7

Kotka, Finland, 48100

EDU KETTUNEN & MIKA KUOKKANEN + JOHANNA & MIKKO IIVANAINEN

Suomalaisen kevyen musiikin ystäville tulee toukokuussa 2021 mahdollisuus nähdä kaksi pitkään toiminutta hienoa duoa yhdistävän voimansa toista kertaa kiertueen muodossa.
Edu, Mika ja IIvanaiset muodostavat nelikon, josta ei tunnetta ja sävyjä puutu!

Olohuonemaisissa konserteissa nämä neljä esittävät yhdessä omia kappaleitaan sekä myös huolella valikoimiaan lainakappaleita. Luvassa on herkkiä hetkiä, elämänmakuisia tarinoita ja tietysti myös huumoria!

EDU KETTUNEN:
Suomalaisten laulaja-lauluntekijöiden ehdottomaan eliittiin kuuluva Edu Kettunen ei pahemmin esittelyjä kaipaa.
Monista hänen tekemistään klassikkokappaleistaan on tullut jo lähes kansanlauluja, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle.
Edu on kappaleissaan ja tulkinnoissaan onnistunut nitomaan omaperäisen taitavasti yhteen suomenkielen, suomalaisen mielenmaiseman sekä anglo-amerikkalaisen musiikin perinteet.

MIKA KUOKKANEN:
Mika Kuokkanen on tuttu laulaja/ kitaristi Hoedown-yhtyeen lisäksi mm. J. Karjalaisen Lännen- Jukka- kokoonpanosta, yhteistyöstään Ninni Poijärven kanssa sekä kansainvälisistä
seikkailuistaan musiikin viemänä mm. Amerikassa ja Australiassa.
Mika on tehnyt kappaleita omien levyjensä sekä Hoedown-levyjen lisäksi mm. Eero Raittiselle, Ninni Poijärvelle, Sami Saarelle ja Emma Salokoskelle.
Edu ja Mika ovat hitsautuneet kymmenen vuoden yhteistyön aikana saumattomaksi komboksi, jossa yhdistyvät hienosti yhteensoivat lauluäänet, sävykäs säestys ja kiireetön tunnelma.

JOHANNA IIVANAINEN:
Musiikkialan palkinnoilla palkittu, koko kansan itkettäjä, SuomiLOVE-ohjelmastakin tuttu Johanna Iivanainen on julkaissut kaksi suomenkielistä soololevyä joissa kuullaan hänen omia
sävellyksiään. Edu Kettusen tuottama “Kadotaan Uneen” ilmestyi 2011 ja toinen soololevy ”Mustarastas laulaa” 2013.
Oulusta alun perin lähtöisin oleva herkkä tunteiden tulkitsija lauloi itsensä koko kansan sydämiin viimeistään Euroviisukarsinnoissa 2011 säveltämällään ja Edu Kettusen sanoittamalla kappaleella Luojani mun.

MIKKO IIVANAINEN:
Mikko Iivanainen on monista kokoonpanoista tuttu on monipuolinen kitarataiteilija. Johannan ja Mikon upean duon ohella hänet tunnetaan hyvin myös loistavana jazz-kitaristina
mm. Free Control, Loco Motife ja Nordic Trinity Trio kokoonpanoissa.
Hän julkaisi ensimmäisen soololevynsä “Last room” vuonna 2014
Johanna ja Mikko Iivanaisen musiikista välittyy läsnäolo, lahjakkuus, rakkaus musiikkiin ja yhdessä tekemiseen.

Hyvä asiakas, Kettunen & Kuokkanen ja Iivanaiset -konsertti Ravintola Kairossa 29.8. joudutaan vielä kertaalleen siirtämään. Esityksen uusi ajankohta on 21.5.2021. Touko- tai elokuulle ostetut liput käyvät uudelle esityspäivälle sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, lippurahojen palautusta on mahdollista hakea 31.8. mennessä linkistä https://web.lippu.fi/palautus

Palautusten maksamisessa voi olla viiveitä suuren määrän vuoksi.

Ystävällisin terveisin,
Lippu.fi-asiakaspalvelu