Details
Date:

September 3

Time:

18:00 - 20:30

Event Category:

Helsinki

Click to Register: Click to Register
Venue

Hartwall Arena

Areenankuja 1

Helsinki, Finland, 00240

EHRLICH BROTHERSIN SHOW SIIRTYY ENSI VUOTEEN

Ehrlich Brothersin kiertue siirtyy pakottavista syistä vielä kerran ja myös elokuulle 2021 siirretty esitys Helsingin Hartwall Arenalla on aikataulutettu uudelleen. Esityksen uusi päivämäärä on 3. syyskuuta 2022. Vuoden 2020 ja 2021 päivämäärille ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle esityspäivämäärälle.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei sovi, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan (Ticketmaster) 22.9.2021 mennessä. Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/3B8EfVF

Ehrlich Brothers ja Live Nation Finland pahoittelevat show’n siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

**

”Dream & Fly” on isompi kuin yksikään aiemmin kiertäväksi suunniteltu taikashow. Saksalaiset taikurit Andreas ja Chris Ehrlich lumoavat suurimmat areenat uusilla uskomattomilla tempuillaan. Perinteisen esiintymislavan lisäksi kiertuetta varten on rakennettu myös toinen lava, joka sijaitsee suoraan yleisön keskellä.

SHOW:
Ehrlich Brothers: Dream & Fly
La 3.9.2022 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 16.30, show klo 18.00

Show on englanninkielinen.

LIPUT:
Palvelumaksuineen alkaen
Aikuiset: 45 / 64 / 81 €
Lapset (12v. asti) 31 / 41 / 54 €

Virallinen lipunmyyjä: Ticketmaster

Uskomattomassa esityksessään nämä taikuuden rokkistarat loihtivat esiin oikean, kultaisen Lamborghinin! Jopa James Bond olisi kateellinen nähdessään upean auton nousevan ilmaan ja lentävän katsomon yli. Toinen temppu täyttää puolestaan jokaisen lapsen unelman: maailman suurin karkkilaatikko ilmestyy lavalle ja lennättää karkit suoraan yleisön syliin!

Aivan uutta on myös se, että tällä kertaa saksalainen taikurikaksikko saapuu lavalle oman live-bandinsä kanssa! Live-musiikki säestää temppuja ja tuo esitykseen oman huikean äänimaailmansa.
Show on valtava- tarvitaan kokonaista 20 rekkaa kuljettamaan kaikki tarvittava tätä esitystä varten!

Kuuluisa Ehrlich Brothers -taikurikaksikko on lumonnut jo miljoonia ihmisiä edellisillä menestyksekkäillä esityksillään ”Magic: Live your dreams” sekä ”Fascination”, joka vieraili nyt ensi kertaa Suomessa. He ovat aikaansaaneet sellaista maagista taikakuumetta, että on jouduttu sopimaan ylimääräisiä näytöspäiviä, että yleisön kysyntään on saatu vastattua!

Ja tällä kertaa show on entistä uskomattomampi sekä puitteiltaan entistä mahtavampi!
Andreas & Chris Ehrlich odottavat itse kovin kiertueen aloittamista: ”Olemme kuin lapsia- niin valtavan innoissamme olemme!”