Details
Start:

July 9 - 22:00

End:

July 10 - 4:00

Event Category:

Nivala

Click to Register: Click to Register
Venue

TUISKULA-Nivala

Tuiskutie 2

Nivala, Finland, 85500

‼️HUOMIO‼️ Juuri saamamme tiedon mukaan Eppu Normaalia ei valitettavasti nähdä tämän vuoden puolella ollenkaan keikoilla. Mutta ei hätää, Tuiskulan keikka ei peruunnu kokonaan, vaan siirtyy jälleen kerran uudelle ajankohdalle. Olemme hyvässä yhteistyössä sopineet uuden keikkapäivän perjantaille 9.7.2021 ja jo ostetut ennakkoliput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Tiketti tiedottaa ja ohjeistaa ennakkolipun ostaneita myös erikseen.

Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme kaikkia kärsivällisyydestä, rokataan kesällä sitten rupisten riimien tahdissa siitäkin edestä! 🔥

…………………………

Jo yli 40 vuoden ajan suomalaisia ihastuttanut Eppu Normaali on jättänyt jälkensä musiikkihistoriaamme – tämä jopa joulupukkiakin tunnetummaksi rankattu yhtye on julkaissut yhteensä 15 studioalbumia, joista kymmenen on myynyt platinaa ja viisi kultaa. Eppujen tuplakokoelma Repullinen hittejä on Suomen kaikkien aikojen toiseksi myydyin levy! Yhteensä bändi on myynyt yli 1,5 miljoonaa levyä. Vuonna 2017 vietetyn 40-vuotisjuhlan huippuhetkinä nähtiin loppuunmyyty Ratinan stadionin keikka sekä ensi-iltaan tullut Eput-dokumenttielokuva.

Ennakkoliput helposti TIKETTI.fi alk. 45€ (sisältää palvelumaksun). Liput ovelta 50€, mikäli jäljellä. Hinnat sisältävät eteispalvelurahan 3€. K18.