Details
Start:

July 15 - 20:00

End:

July 16 - 2:00

Event Category:

Forssa

Event Tags:

Irina

Click to Register: Click to Register
Venue

Esakallio

Salontie 40

Somero, Finland, 31400

Koronatilanteen takia tämä tilaisuus siirtyy reilulla vuodella eteenpäin alunperin suunnitellusta 6.6.2020. Uusi ajankohta on 15.7.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena ajankohtana. Jollei uusi ajankohta sovi, voit hakea rahojen palautusta lipuista 30.6.2020 asti osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/ Lisätietoja palautuksesta esakallio.fi/erikoisillat -sivulta.

Irina

Irina on energisellä, monipuolisella ja hienolla tuotannollaan noussut yhdeksi kotimaisen poprockin kiintotähdeksi, jonka lähes kaikki julkaistut albumit ovat yltäneet platinakantaan. Uransa aikana lähes 1000 keikkaa ovat tehneet Irinasta myös yhden ahkerimmin keikkailevista artisteista Suomessa.

Jore Marjaranta

Jore Marjaranta on suomalainen muusikko, joka tuli julkisuuteen 1990-luvun alussa Leningrad Cowboysin jäsenenä. Hänen muita yhtyeitään ovat olleet muun muassa Albert Järvinen Band, Guitar Slingers. Hän on ollut soolouralla vuodesta 2000 ja hän on julkaissut soolourallaan useita hittisinglejä, joista tunnetuimmat ovat Haaveet kaatuu (elokuvasta Pahat pojat) ja Miten pelko lähtee (elokuvasta Minä ja Morrison)

Liput ovelta 27€

Liput ennakkoon 22€.
Ennakkolippuja saat Muotiputiikki Helmi (Joensuuntie 47, Somero)
sekä lippu.fi/esakallio ja muista lippu.fi myyntikanavista.
(hintaan lisätään toimitusmaksu, joka esim. verkkokaupasta ostettaessa 1€/tilaus, Helmessä ei toimitusmaksua).