Details
Date:

May 8

Time:

13:00 - 16:00

Event Category:

Espoo, My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Leppävaaran Urheilupuisto

Veräjäpellonkatu 17

Espoo, Finland

Espoo here we come!

Kesäkausi starttaa 3.kertaa järjestetävällä Espoon ExtemeRunilla!

Extremerun saapuu tänäkin vuonna myös Espooseen, jossa juostaan Leppävaaran urheilupuiston ympäristöön rakentuvalla reitillä. Reitti pitää sisällään Extremmerunille tunnusomaisia esteitä mm. renkaat, autot, putket ja erilaiset kiipeilyt. Reitti tulee olemaan noin 7km pitkä ja sen voi kiertää kerran tai kahdesti. Aikaa radan suorittamiseen on varattu kolme tuntia, joten jokainen suoriutuu varmasti radasta. Kaikki liikkuu on mottomme, joten tule rohkeasti messiin.

Tapahtumaan voit ilmoittautua joko hupi- tai kilpasarjaan. Hupisarjassa osallistujat pukeutuvat erilaisiin karvevaaliasuihin ja seasta voit pongata perinteisten supersankareiden lisäksi tukun erilaisia eläimiä. Pukeutumisessa vain mielikuvitus on rajana. Kilpasarjassa osallistujat ovat liikkeellä ehkä hiukan urheilullisemmalla ilmeellä mutta kummin vain, niin pääasia on, että tulet avoimin mielin ja olet valmis pitämään hauskaa!

Alueen fiiliksestä teidän ohella pitää huolen DJ Probaker. Alueella soi musiikki aamusta lähtien, joten paikalle kannattaa tulla viihtymään jo hyvissä ajoin. Voit nauttia kojuista aikaisen lounaan tai myöhäisen aamupalan. Alueella on siis ruokaa ja tietenkin myös juomaa janoisille kilpailijoille.

Tapahtuma ei lopu juoksuun vaan sen jälkeen vedetään legendaariset afterrunit, joissa spekuloidaan päivän tapahtumat, sekä katsotaan tapahtumasta kuvattu video. Tulossa siis koko päivän setti!

Tule viihtymään vuoden hupijuoksutapahtumaksi useana vuonna peräkkäin valittuun Extremeruniin. Mukaan voit tulla yksin, kaverin kanssa tai vaikka koko työ-, harraste tai kaverinporukan kesken.