Details
Date:

August 14

Time:

13:00 - 16:00

Event Category:

Pori

Click to Register: Click to Register
Venue

Yyterin Virkistyshotelli

Sipintie 1

Pori, Finland, 28840

Extremerun saapuu Poriin ja valtaa Yyterin hiekkarannat elokuussa. Useana vuonna peräkkäinen vuoden hupijuoksutapahtumaksi valittu Extremerun on hupimielinen hyvän fiiliksen tapahtuma, jossa pääset pitämään oikasti hauskaa. Sarjoja on kaksi hupi- ja kilpasarja. Hupisarjan osallistujat ovat perinteisesti pukeutuneet mitä erikoisimpiin asuihin, kun taas kilpasarjassa nähdään jopa liikuntaa soveltuvia juoksukokonaisuuksia.

Extremerun pitää Porissa sisällään reitin, jonka voit kiertää oman mielen mukaan, joko kerran tai kahdesti. Reitin yhteismitta tulee olemaan noin 12km (3 x 4km lenkki). Reitille rakennetaan erilaisia esteitä. Mukana on perinteiset renkaat, autot, putket ja erilaiset kiipeilyesteet. Oman erityispiirteen tuo huikeat hiekkarannat, joten juoksufiilis on taattu.

Äläkä unohda juoksun jälkeisiä afterrun bileitä, joissa päästään spekuloimaan tilanteita, katsomaan video päivän tapahtumista, sekä nauttimaan pari kylmää huippu fiiliksellä.

Ota frendit mukaan, suunnitelkaa asut ja tulkaa viihtymään loistavaa tapahtumaan, jossa kaikki liikkuu ja pitää hauskaa.