Details
Date:

April 23

Time:

11:00 - 18:00

Event Category:

My events, Uusimaa lisää tapahtumia

Click to Register: Click to Register
Venue

Fiskars Village

Peltorivi 1

Raseborg, Finland, 10470

HUOM- Tapahtuma siirtyy koronavirustilanteesta johtuen!
Suomen suurin fillarialan messu- ja demotapahtuma järjestetään lauantaina 23.4.2022 klo 11-18 uniikissa Fiskarsin Ruukissa.

Expo on sisätiloissa, jossa on kauden uutuuksia esittelyssä ja livenä nähtävissä ja ostettavissa. Demoalue on ulkona ja 200+ demopyörää koeajettavissa! Pyörien demolenkkinä on hyväksi todettu polkua, eli pyöriä pääsee testaamaan kunnolla oikeissa olosuhteissa ylä- ja alamäkeen. Tarjolla on myös hiekka- ja maantietä testaamiseen ja vieressä on myös skeittipuisto.

Mukana on kaikki suurimmat ja mielenkiintoisimmat merkit: Canyon, Endura, Specialized, Trek, Kona, Tunturi, Haibike, HIGH5, Shimano, Shimano Service Center, Pearl Izumi, Lazer, Elite, Vittoria, SIS, SRAM, Rock Shox, DT Swiss, MET, Schwalbe,Hi5bikes, Mondraker, Raceface, Troy Lee Designs, Maxxis, Stans No Tubes, Bikeshop, Stevens, Rock Machine, Felt, Orbea, JK-Shop, POC, Sweet Protection, Kross, Mcarbon, Industry Nine, Lupine, Giro, Velo & Ocygen, Pyöräliike Lundberg, Manitou, Hayes, Saariselkä, WTB, HimosEpic, Nordic Gravel Series, Pivot, Devinci, Pässilä Bicycles, Pole Bicycles, Fantic, KTM, 4130.fi, MRP, Onyx Hubs, Wattbike, Lohjanportin Auto, Skoda, Volvo, Renault. Raaseporin kaupunki, Ja paljon muuta

Tapahtumassa on tarjolla myös musiikkia, leffoja, hyvää ruokaa & juomaa.

Trail Centerin reitit ( 60+km) on vapaasti käytössä omalla kalustolla.

Demopyörien testaukseen tarvitset oman kypärän ja henkilöllisyystodistuksen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Www.bikeexpo.fi