Details
Date:

April 9

Time:

20:00 - 21:30

Event Category:

Vaasa

Click to Register: Click to Register
Venue

Wasa Teater

Sandögatan 7

Vasa, Finland, 65100

MÄNSKLIGHETEN – Föreställningen om oss själva
Fredrik Lindström

Fredrik Lindströms humorföreställning ”Mänskligheten” har hyllats av såväl kritiker som publiken och intresset fortsätter att växa. Efter utsålda säsonger på teatrar i Stockholm åker Fredrik äntligen ut på turné och i april 2022 landar turnén i Finland. Den 9 april 2022 uppträder han på Wasa teater.

– Det känns roligt att föreställningen gick så bra förra våren och att det nu blir turné, säger Fredrik Lindström. Publiken verkar känna igen sig i problem jag tar upp som till exempel tvångstankar, barnsliga fantasier, förbjudna saker man kan råka säga och andra pinsamma situationer som kan uppstå. Det visar sig att man inte är så himla originell som man kan tro.

I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” tar Fredrik Lindström upp modernt mänskligt beteende och använder underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor för att undersöka hur självständiga vi människor egentligen är. Vad är det egentligen som styr oss? Fakta och förnuft eller känslor? Och hur mycket kan vi egentligen skylla på ”den mänskliga faktorn”?

FREDRIK LINDSTRÖM

Fredrik Lindström är en av Sveriges mest populära och mest prisbelönta folkbildare, programledare och komiker. Han har en diger meritlista och har sedan genombrottet med ”Hassan” på 90-talet bland annat regisserat och skrivit film och tv, varit trefaldig värd för ”Sommar i P1”, författat över tio böcker och lett program som ”Värsta språket”, ”Svenska dialektmysterier” och den senaste tv-succén ”Helt lyriskt”. Därtill är han årligen domare i SVT:s älskade underhållningsprogram ”På spåret”. Fredrik Lindström har även gjort stor succé på scen med föreställningar som ”Svenskar är också människor!”, ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd”, där de två sistnämnda gjordes tillsammans med Henrik Schyffert.
Fredrik Lindström har belönats med en lång rad priser, exempelvis Karamelodiktstipendiet, Tage Danielsson-priset, Aftonbladets tv-pris för bästa manliga tv-personlighet, Stora journalistpriset som ”Årets förnyare” och Natur & Kulturs kulturpris.

PRESSRÖSTER OM ”MÄNSKLIGHETEN – FÖRESTÄLLNINGEN OM OSS SJÄLVA”

”Varm, smart och väldigt rolig” /Svenska Dagbladet
”Jävlar, förlåt, vad bra han är” /Dagens Nyheter
”Tankeväckande och väldigt rolig” /Aftonbladet, betyg 4 av 5
”Det var länge sedan jag skrattat så innerligt åt något” /Kulturbloggen
”Underfundig, helknäpp och jätterolig” /Eskilstuna Kuriren

VAR: Wasa teater, Vasa
NÄR: Lördagen den 9 april 2022 klockan 20:00
LÄNGD: ca 90 minuter (ingen paus)
BILJETTER: Netticket.fi
PRIS: 47 € + serviceavgift

Det är förbjudet att filma under föreställningen!

Arrangör: Kahlo och Eventland

Arrangören förbehåller sig rätten till ändringar