Details
Date:

December 31

Time:

20:00 - 22:00

Event Category:

My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Gröna Lund

Lilla Allmänna Gränd 9

Stockholm, Sweden, 11521

KONSERT UNDER OMBOKNING TILL 2021 📣🕙

På grund av det rådande läget med coronapandemin har vi beslutat att inte arrangera några konserter alls på Gröna Lund denna sommar. Vi kommer nu att se över alla konserter som var planerade till i år och försöka boka om så många som möjligt till sommaren 2021, inklusive konserten med Gavin DeGraw som annars skulle ha ägt rum den 12 augusti 2020.

Läs den senaste infon om Gröna Lunds öppning på gronalund.com.

Nu ser vi fram emot en grym konsertsommar 2021! 💚

Artistinfo
Gavin DeGraw anlände till New York på 90-talet och blev efter ett antal bejublade spelningar och en konsertfilm välkänd för hela världen med superhiten “I Don’t Want to Be” från albumet Chariot, som nu sålt dubbelplatinum.

Efter ett antal väl mottagna album och ännu en hit (“Not Over You” skriven med OneRepublics Ryan Tedder) är DeGraw nu ett hushållsnamn inom poprocken och vi är stolta att presentera honom till Stora Scen sommaren 2020.

Biljettinfo
Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet som ger fri entré hela säsongen. Observera att förköpta biljetter inte ger garanterad plats, så därför rekommenderar vi att du kommer till parken i god tid.

Biljetter online säljs endast via Gröna Lund. I Stockholm med omnejd går det att köpa Gröna kortet på Pressbyrån och 7-Eleven. Det går inte att köpa biljett till en specifik konsert, utan du köper entré till parken, alternativt Gröna Kortet.

Gröna Kortet för 310 kr ger dig fritt inträde till säsongens alla konserter. Under konsertkvällar gäller endast Gröna Kortet efter kl. 18.