Details
Start:

April 18 - 22:00

End:

April 19 - 1:00

Event Category:

Järvenpää

Click to Register: Click to Register
Venue

KORONA

Rantakatu 5

Järvenpää, Finland, 04400

Kustom kulture -estetiikkaa ja häikäilemättömästi maailman tunnetuimpia rock-klassikoita yhdistelevän Genital Motorsin Another One Bites All The Voodoo Dust Right Now, Child! -singlen nimikin kertoo pitkälti mistä on kyse: tällä kertaa Genital Motorsin hellään syleilyyn ovat päätyneet Queen, Free ja Jimi Hendrix. Siis mitä?

”Sen jälkeen, kun olimme keksineet mashupata Queenin ja Freen biisit, oli hauska löytää YouTubesta videoita, joissa Freen laulaja Paul Rodgers esittää Queenin kanssa erikseen sekä Another One Bites The Dustia että All Right Now’ta, mutta ei suinkaan yhtäaikaisesti, kuten Genital Motors tekee! Meille oli varmaan alitajuntaista yhdistää näiden classic rock -suuruuksien biisit ja yllätyimme itsekin, että niitä tosiaan voi soittaa päällekkäin, limittäin ja lomittain”, kertoo bändin kitaristi-tuottaja Hannu Sormunen.

Jos yhtyeen slogankin on ”Highway Songs with Big Balls”, on koko meininki kuin suoraan autoleffasta – unohtamatta yhtyeen ainutlaatuista kokoonpanoa, jossa parhaimmillaan jopa kaksi rumpalia takoo hotrod-autoiksi tuunattuja rumpusettejä, mikkitelineet on tehty moottoripyörän vanteista ja kahden kitaran pohjana ovat vanhat jenkkiautojen rekisterikilvet.

Genital Motors:
Hannu Nieminen, laulu & kitara
Mikko Jokinen, laulu & kitara
Hannu Sormunen, kitara & laulu
Petteri Pyhähuhta, basso & laulu
Kari Välimäki, rummut & laulu

www.genitalmotors.fi

Liput 5 €