Details
Date:

June 7

Time:

20:00 - 23:00

Event Category:

Helsinki, My events

Click to Register: Click to Register
Venue

TAVASTIA-klubi

Urho Kekkosen katu 4-6

Helsinki, Finland, 00100

HUOM! Tapahtuma siirtyy kesäkuulle 2021.

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 31.7.2020 mennessä. Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

***

Pitkänlinjan punk-kvartetti Good Riddance ensimmäistä kertaa Suomeen 25 vuoden odotuksen jälkeen

Good Riddance (USA) + support
Helsinki, Tavastia
Ma 07.06.2020
Liput: ennakkoon 25 € / ovelta 27 €, mikäli jäljellä.
K-18

Kalifornian Santa Cruzista ponnistava pitkän linjan hardcore/punk -yhtye Good Riddance saapuu Suomeen keikalle ensimmäistä kertaa, 25 vuoden odotuksen jälkeen!

Vuonna 1995 debyyttialbuminsa For God and Country julkaissut Good Riddance muodostui merkittäväksi tekijäksi melodisen hardcoren ja punkin kentällä. Bändi on yltänyt myynneissään kuusinumeroisiin lukuihin, mikä on saavutuksena kunnioitusta herättävä – onhan kyseessä koko uransa independent-yhtiöille levyttänyt underground-yhtye.

Kovan levytys- ja keikkailutahdin yhdisteleminen perhe-elämään sekä siviiliduuneihin kävi bändille lopulta liian raskaaksi, ja Good Riddance päätti lopettaa toimintansa vuonna 2007 My Republic -albuminsa jälkeen. Tai kuten laulaja Russ Rankin asian muotoilee, “emme halunneet olla niitä bändejä, jotka eivät ymmärrä hajota ajoissa”.

Mutta niin vain vanha suola alkoi janottaa muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen, ja helmikuussa 2012 Good Riddance ilmoitti kotisivuillaan tekevänsä paluun keikkalavoille. Uutta musiikkia kuultiin vuonna 2015 Piece in Our Time -albumin muodossa. Viime vuoden kehuttu Thoughts and Prayers on bändin toinen albumi livelavoille paluun jälkeen.

Good Riddance (USA)
Ma 07.06.2021 Helsinki, Tavastia