Details
Start:

March 5 - 20:00

End:

March 6 - 2:00

Event Category:

Vaasa

Click to Register: Click to Register
Venue

WsArena

Varastokatu 9

Vaasa, Finland, 65100

HUOM! Vielä uusi päivä, eli 5.3.2022

Huikea kattaus kitarointia tulossa WsArenalle, kun GTR-tour 15-vuotisjuhlakiertue pysähtyy Vaasassa. Kiertueella kolme toisiaan täydentävää eri tyylistä kitaristia soittavat oman noin 45 minuutin settinsä ja illan päätteeksi toteutuu todellinen herkkupala: yhteinen jamisessio.

GTR-Tourista vastaavat Dave “Isokynä” Lindholm, Douglas Blair (W.A.S.P.), sekä Jartse Tuominen (“One of the best guitarists of our time/Nemesis Rocks,DE).

GTR-tourin itseoikeutettuna isäntänä toimii tapahtuman luoja ja yksi illan huippukitaristeista, Jartse Tuominen. Ympäri maailmaa keikkaileva Tuominen on soittanut uransa aikana yhdessä esimerkiksi Augie Meyersin, Rusty Wierin, Joe Satrianin, The Doobie Brothersin ja Jackson Brownen kanssa. Untold Stories -albumi keräsi kiitosta kriitikoilta maailmalla,

Douglas Blair (USA) Bostonista kotoisin oleva ja viisi vuotta Suomessa asunut mies tunnetaan parhaiten W.A.S.P-yhtyeen kitaristina. Miehellä on myös oma uniikki kitaramerkki, ja hän opettaa nuoria muusikkoja Turun Rock Academyssä. Tuhansia esiintymisiä pienistä klubeista isoille areenoille ja yhteistyötä eri puolilta maailmaa olevien muusikkojen kanssa.

Dave ”Isokynä” Lindholm on suomalaisen bluesin isä, kitaristi ja laulaja-lauluntekijä, joka on oman pitkän uransa lisäksi esiintynyt monien muiden nimekkäiden artistien kanssa.
Lindholm on levyttänyt suuren määrän sekä suomeksi että englanniksi. Lindholmin tunnetuimpia kappaleita ovat ”Pieni ja hento ote”, ”Jazzikansa tulee”, ”Sitähän se kaikki on”, ”Kaikki menee seinään”, ”Joo, joo, mä rakastan sua”, ”Sataa & 22” ja ”Annan kitaran laulaa vaan”.

Mukana myös GTR-bändi, joka koostuu maamme kärkimuusikoista: Pekka Siistonen (koskettimet), Rami Eskelinen (rummut) ja Jari Heino (basso).

Aikataulu:
Ovet klo 20.00
Showtime klo 21.00 (soittojärjestys selviää myöhemmin)

Liput tulevat myyntiin 4.3.2020.

Liput ennakkoon:

Wasasafe 24 euroa
NetTicket/StudioTicket 24e + tm.
Ovelta 28 euroa

Tapahtuma on K18.

Tervetuloa!

* * * * * * * * * * * *