Details
Date:

February 20

Time:

18:00 - 23:00

Event Category:

My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Ericsson Globe

Stockholm, Sweden

▪ BILJETTER SÄLJS VIA AXS.COM ▪
Åldersgräns: 13 år

NYTT DATUM:
På grund av rådande Coronapandemi har hela turnén skjutits upp till 2022. Redan sålda biljetter är giltiga till det nya datumet.

Hans Zimmer återvänder till Stockholm! Efter en världsturné som under åren 2014-2019 samlade över en miljon fans på arenor världen över, återvänder den flerfaldigt prisbelönta kompositören till Sverige som en del av hans Europaturné.

I den helt nya showen kommer Hans Zimmer tillsammans med band, orkester och kör att framföra det allra bästa, vackraste och mäktigaste från fansens favoritfilmer. Dessutom kommer Zimmer att framföra stycken som inte ofta spelas live.

Hans Zimmer har skapat några av de mest kända och mest inflytelserika filmmusikkompositionerna i vår tid. Kompositören – som fick sin 11:e Oscarsnominering 2018 för musiken till Christopher Nolans succé ”Dunkirk” – har satt standarden för hur filmer låter idag.

Några av Zimmers mest älskade verk är ”Gladiator”, ”Den tunna röda linjen”, ”Rain Man”, ”Dark Knight”-triologin, ”Inception”, ”Thelma & Louise”, ”Back Hawk Down” och ”Den Siste Samurajen”. Många av dessa kommer det att bjudas på under konserten, ihop med delar av hans katalog som sällan framförs live.