Details
Date:

September 22

Time:

16:30 - 21:00

Event Category:

Helsinki, My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Hartwall Arena

Areenankuja 1

Helsinki, Finland, 00240

Hyvää kannattaa odottaa! Harlem Globetrottersien Hartwall Arenan ottelu siirtyy syksyyn 2022!

Harlem Globetrotters (USA)
TO 22.09.2022
Helsinki, Hartwall Arena
Liput alkaen 29€

Tapahtuma järjestetään koronaturvallisuus huomioiden ja sen hetkisiä viranomaisohjeita noudattaen. Peliin jo ostetut liput käyvät sellaisenaan syyskuussa 2022. Halutessaan lipun voi myös palauttaa Ticketmasteriin, jolloin lipun hinta palautetaan poislukien käsittely- ja tilausmaksut. Palautukset on tehtävä 03.09.2021 mennessä. Tarkemmat ohjeet palautuksille löytyvät täältä: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi

Alustava aikataulu:
16:30 Ovet auki Magic Pass -lipuilla
17:00 – 17:30 Magic Pass -tilaisuus
18:00 Ovet auki kaikille
19:00 1. puoliaika
19:55 Väliaika (20 min)
20:15 2. puoliaika

Tapahtuma on ikärajaton, mutta sisältää K-18 anniskelukatsomoita. (Lohkot 113 & 114)

Ennakkoliput myynnissä Ticketmasterissa.

Magic Pass -liput: 69€
Katsomopaikat: alkaen 39€ aikuiset / 29€ lapset, opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset

————————————————————

Suomessakin muutamaan otteeseen aiemmin vieraillut Harlem Globetrotters tunnetaan elämyksellisistä otteluistaan, joissa taiturimainen pallonkäsittely yhdistyy nautittavaan viihteeseen. Liki sata vuotta toiminnassa olleen joukkueen piti alkuperäisen suunnitelman mukaan pelata Helsingissä huhtikuussa 2020, mutta ottelua jouduttiin siirtämään maailmanlaajuisen koronaviruspandemian takia. Nyt jo kertaalleen siirretylle ottelulle on löydetty uusi päivä – maailman viihdyttävimmästä koripallosta päästään nauttimaan Hartwall Arenalla torstaina 22.09.2022.

Helsingissä syyskuussa nähtävä esitys on osa Harlem Globetrotterisen Pushing the Limits -kiertuetta, jolla yleisöä hemmotellaan jälleen aivan uudenlaisilla tempuilla. Joukkueella on hallussaan kaiken kaikkiaan 21 Guinnesin ennätystä – ja tänä vuonna joukkue yrittää uutta maailmanennätystä jokaisessa ottelussaan. Jännitettävää riittää myös Globetrottersien yrittäessä neljän pisteen heittoja 30 jalan eli reilun yhdeksän metrin päässä korista. Monin paikoin ottelu alkaa taianomaisia pallonkäsittelytaitoja esittelevällä Magic Circle -lämmittelyllä, jossa käytetään pimeässä hohtavaa Baden-koripalloa.

Myynnissä on lisäksi rajallinen määrä parhaat istumapaikat sisältäviä Magic Pass -lippuja, jotka tarjoavat faneille ennennäkemättömän pääsyn lähelle joukkueen tähtiä. Ennen peliä järjestettävässä Magic Pass -tapahtumassa faneilla on mahdollisuus ottaa kuvia kentältä sekä oppia temppuja suoraan joukkueen tähdiltä.

“Globetrottersit ovat aina olleet viihdyttäjiä ja innovaattoreita, eikä tämä kausi ole poikkeus. Hienon show’n lisäksi fanimme odottavat myös paljon muuta, ja tämä kausi tarjoaakin enemmän viihdettä ja jännitystä kuin koskaan aiemmin”, sanoo joukkueen päävalmentaja ja Globetrotter-legenda Lou Dunbar.

Yli sadassa maassa taitojaan esitelleessä Harlem Globetrotterissa pelaa iso joukko koripallon todellisia suurtaitureita. Joukkueen tähtiin lukeutuvat mm. Big Easy Lofton, Ant Atkinson, Hi-Lite Bruton, Hammer Harrison, Thunder Law, Bull Bullard, Firefly Fisher, Cheese Chisholm sekä joukkueen naistähdet TNT Lister, Torch George ja Hoops Green. Katso esimerkkejä joukkueen Guinnesin ennätyksiä tuoneista tempuista täältä.

Suomessa ensimmäistä kertaa 1990-luvun puolivälin jälkeen vieraillut Harlem Globetrotters pelasi maassamme edellisen kerran keväällä 2018 Porissa. Helmikuussa 2020 muutama joukkueen jäsen käväisi Helsingissä tapaamassa mediaa ja ilahduttamassa mm. paikallisia koripallojunioreita.

LIPPUJEN PALAUTUSOHJE:

Pyydämme pitämään ostetut liput tallessa. Liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi sinulle, lipunhinta palautetaan Ticketmasterin toimesta lipunostajalle.

Palautusohjeet ja muut usein kysytyt kysymykset: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi

COVID- info
HUOM! Harlem Globetrotters tapahtuma seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Tapahtuma järjestetään täysimääräisenä syyskuussa 2021, mikäli viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Tapahtumaa ei järjestetä, jos viranomaisten ohjeistus sen estää. Tapahtuman siirtyessä käy ostettu konserttilippu automaattisesti uutena tapahtumapäivänä tai voit palauttaa sen ostopisteeseen. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty käsittely- ja tilausmaksut. Huomioithan, että vallitsevista olosuhteista johtuen keräämme jokaiselta tulevalta lipunostajalta ajantasalla olevat yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) mahdollisten tiedotteiden jakelun vuoksi. Keräämme yhteystiedot tilauskohtaisesti, eli riittää että lippujen ostaja jättää yhteystietonsa, hänen ei tarvitse nimetä kaikkia seurueen henkilöitä tai antaa heidän yhteystietojaan, vaikka ostaisikin useamman lipun.

UKK
1. Tapahtuuko konsertti varmasti, vaikka pandemia olisikin vielä ensi kesänä päällä?
– Tapahtuma järjestetään syyskuussa 2021. Noudatamme aluehallintoviranomaisten senhetkisiä ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti jotta voimme taata asiakkaille turvallisen konserttikokemuksen. Mikäli viranomaiset antavat määräyksen että konserttia ei ole mahdollista toteuttaa täydellä yleisömäärällä, konsertti pyritään järjestämään turvallisesti tai se siirretään kokonaisuudessaan uuteen ajankohtaan.
2. Onko Hartwall Arenan katsomoita jaettu erillisiin pienempiin alueisiin koronan takia?
– Käytössä on normaali tapahtumien katsomojako ja kapasiteetti.
3. Onko kaikki paikat myynnissä vai onko myynnissä vain esim joka toinen paikka jolloin Hartwall Arenan voi pitää metrin turvaväliä?
– Puolet Hartwall Arenan kapasiteetti on myynnissä ja tarvittaessa turvavälit pystytään järjestämään numeroimattomilla paikoilla.
4. Järjestäjän yhteystiedot
– Asiakaspalvelu info@centralline.fi, HUOM! Kaikki lippuihin liittyvät asiat ainoastaan yhteys Ticketmasteriin: https://help.ticketmaster.fi/hc/fi

Kiertueen järjestelyt voivat muuttua, mikäli viranomaisohjeet ja -määräykset muuttuvat.

Liput: https://www.ticketmaster.fi/artist/1016810

https://www.harlemglobetrotters.com

Otteluiden järjestäjä:
Central Line Entertainment Oy / Henri Ekman
henri.ekman@centralline.fi