Details
Date:

March 28

Time:

18:00 - 23:00

Event Category:

Helsinki, My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Helsingin Jäähalli

Nordenskiöldinkatu 11-13

Helsinki, Finland, 00250

HELLOWEENIN KONSERTTI SIIRTYY VUODELLE 2022

Helloweenin toukokuun konsertille on nyt löydetty korvaava päivämäärä maanantaille 28. maaliskuuta 2022. Vuoden 2020 ja 2021 päivämäärille ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Saksalaisyhtyeen mukaan tulevalle United Forces -yhteiskiertueelle liittyy ruotsalainen HammerFall. Aiemmin Helloweenin erikoisvieraaksi julkaistu Dirkschneider ei ole enää mukana kiertueella.

Luethan lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi: https://bit.ly/3otseDg

Yhtye ja Live Nation Finland pahoittelevat keikan siirtymisestä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ:
United Forces 2022: Helloween & HammerFall
Ma 28.3.2022 Black Box, Jäähalli, Helsinki
Ovet klo 18

LIPUT:
Loput liput keikalle palvelumaksuineen alkaen 64 € Ticketmasterista

**

HELLOWEEN CONCERT RE-SCHEDULED TO 2022

Helloween’s Helsinki show postponed to May 2021 has now been re-scheduled to spring 2022. The new concert date is March 28th, 2022 at Black Box, Helsinki Ice Hall. Tickets already purchased for the 2020 and 2021 dates will be valid for the new date.

On the upcoming United Forces tour Helloween will be joined by Swedish heavy metal band HammerFall. Dirkschneider, previously announced as Helloween’s special guest, will no longer be a part of the show.

For more information about the re-scheduling and other related instructions, please visit livenation.fi: https://bit.ly/3otseDg

The band and Live Nation Finland apologize for any inconvenience.

NEW SHOW DATE:
United Forces 2022: Helloween & HammerFall
Mon 28.3.2022 Black Box, Helsinki Ice Hall
Doors at 6PM

TICKETS:
Remaining tickets starting from (including service charges) 64€ from Ticketmaster

**

Hampurissa 1982 perustettu Helloween on eurooppalaisen speedmetallin ja powermetallin pioneeriyhtye ja eräs suurimmista maailmanlaajuisista innovaattoreista. Saksalaisyhtye ammensi vaikutteensa Iron Maidenin ja Judas Priestin tuplakitaraharmonioista, lisäsi kappaleisiin omaa rähinäänsä ja nosti melodisten kappaleiden tempot ennenkuulemattomiin nopeuksiin. Yhtyeen omaleimainen, äärimelodinen metalli löi maailmanlaajuisesti läpi 80-luvun lopussa ja on lähes yksinään synnyttänyt kokonaisen raskaan musiikin genren, “powermetallin”. Samoja tuplabasarien, rallateltavien kertosäkeiden ja taivaita halkovien laulusuoritusten polkuja tallaavia yhtyeitä on riittänyt näihin päiviin asti. Jäljittelijöitä on tullut, mennyt ja lisää tullee ikuisesti, mutta genren yksinvaltias on aina ollut ja on edelleen Helloween.