Details
Date:

August 8

Time:

19:00 - 21:00

Event Category:

Turku

Click to Register: Click to Register
Venue

Emma Teatteri

Kailon saari

Naantali, Finland, 21100

Uuden hankkiminen on helppoa, mutta miten vanhasta pääsee eroon? Siis vaikkapa asunnosta. Tai autosta. Meillä on ylipäätään paljon asioita, joista haluaisimme eroon: lehtimyyjistä, kuntosalijäsenyydestä, ikänäöstä, tupakasta, hiiristä, jenkkakahvoista tai huonosta parisuhteesta. Miksi ero on niin vaikeaa? Auttaisiko terapia? Näiden kysymysten äärellä on kesäteatterikomedian päähenkilö Mika Laakso. Kun Mika haluaa konmarittaa kaiken turhan pois omasta elämästään, käynnistyy kaikkien aikojen ero-operaatio.

Naantalin Emma Teatterissa nähtävä Helppo ero -komedia saa ensi-iltansa Turun Kaupunginteatterin ja Emma Teatterin yhteistuotantona 28.5.2020. Satu Rasilan kirjoittamassa ja Mikko Koukin ohjaamassa kesäkomediassa naurattavat aiemmista Emma Teatterin esityksistä tutut suosikkinäyttelijät Teemu Aromaa, Miska Kaukonen, Tom Petäjä ja Linda Wiklund.

Esitykset 28.5.-15.8. klo 19 (päättymisaika kalenterissa on arvio).
Liput 38 / 36 € (eläk., opisk.)
Emma Teatteri
Kailon saari, Naantali
info@emmateatteri.fi
emmateatteri.fi

Teosavaus esityksestä järjestetään pe 8.5. klo 17.00. Keskustelemassa ohjaaja Mikko Kouki ja käsikirjoittaja Satu Rasila. Keskustelun aiheena esityksen lisäksi ohjaajan ja dramaturgin yhteistyö.