Details
Date:

May 27

Time:

20:00 - 23:00

Event Category:

Pori

Click to Register: Click to Register
Venue

Kehräämö

Puuvillatehdas, Pumpulikatu

Pori, Finland, 28100

❗️Huom uusi päivä!

Kulttuuritehdas Kehräämö
Pe 27.5. klo 21, ovet klo 20
Liput 22€
K-18

HERRA YLPPÖ MITTAVALLE KIERTUEELLE IHMISET-YHTYEEN KANSSA

Kotimaisen rockin suunnannäyttäjä Herra Ylppö suuntaa heinäkuusta alkaen mittavalle Suomea halkovalle kiertueelle Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeestä tuttujen muusikoiden kanssa. Ylpön keikka toteutuu vihdoin muutaman siirron jälkeen toukokuussa Porin Kehräämöllä!

”Tuntuu lähes epätodelliselta, että nytkö ne keikat todella alkavat. Olen innoissani. Toivottavasti myös yleisö. Aion esittää biisejä urani varrelta. Paljon Ihmiset-yhtyeeltä, parit EX-biisit ja parhaita paloja Vain Elämää -ohjelmistostani. Ja pakko paljastaa, että bändinä toimii vanha kunnon Ihmiset-yhtye! Tervetuloa keikoille!”, Herra Ylppö iloitsee.

Alkuvuodesta soolouralle siirtymisestään ilmoittaneen Herra Ylpön kesän ja syksyn keikkakokoonpanossa soittavat Ihmiset eli Hamid Moeini (kitara), Janne Joutsenniemi (basso), Joona Kukkola (koskettimet) ja Jukka ”Kosmo” Kröger (rummut).

Maj Karma, Herra Ylppö & Ihmiset, sekä viimeisimpänä Herra Ylppö & EX -yhtyeitä luotsannut Herra Ylppö on pitkän uransa aikana kerryttänyt useita kulta- ja platinarajoja rikkoneita albumeita. Viimeisimmän Vain Elämää -tuotantokauden versioinneillaan artisti hurmasi suomalaiset ja ylsi huomiota herättäneisiin Spotify-sijoituksiin.