Details
Date:

August 9

Time:

0:47

Event Category:

Oulu

Suomalainen melodinen death metal voi vahvasti, ja hyvä niin, sillä vahvoista musiikillisista “rakennuspalikoista” saadaan rakennettua myöskin vahva live-ilta!

Tänä keväänä Heavy Metal Heart Agency ja Raven Management tarjoilevat neljän bändin voimin täysilaidallisen melodisia kuolonsäkeitä suoraan Oulun ytimeen.

HMH Live!
9.5.2020 / 45 Special, OULU

Mors Principium Est
MORS SUBITA
Torchia
Voidfallen

Liput:
https://www.tiketti.fi/mors-principium-est-mors-subita-torchia-voidfallen-45-lippuja/67109

Ennakkolippu – 45 Special 20€
Ennakkolippu – Tiketti 22,50€
Ovelta 25€
_________________________________________________________________
MORS PRINCIPIUM EST

Mors Principium Est on viettänyt viime vuodet julistaen suomalaisen melodeathin ilosanomaa ympäri maailmaa eikä yhtyettä ole nähty Suomessa klubikeikoilla pitkään aikaan! Vuosi 2020 tuo onneksi muutoksen tähän ja uuden albumin lisäksi MPE tarjoilee myös muutaman valikoidun keikan kotikentällä.

Reclaim the Sun: https://youtu.be/7AXY3_JoBKA
Monster in me: https://youtu.be/mlAQ0k1ZXfA

________________________________________________________________
MORS SUBITA

Oulussa vuonna 2000 perustettu Mors Subita on modernin melodisen death metallin kotimaisia kärkinimiä. Yhtye työstää myöskin tahollaan uutta albumia, mutta irtautuu hetkeksi studion pimeydestä valokeilaan ja kiskaisee jykevillä säkeillään kotikaupunkinsa niskat nytkeeseen.

As Humanity Weeps: https://youtu.be/0Kq3fUvP_u0
Shadows: https://youtu.be/Yvz1hJPeMPQ

__________________________________________________________________
TORCHIA

Juuri hiljattain TalviHelvetissä 2020 esiintynyt tamperelainen Torchia on kovassa nousukiidossa. Uusi vuosi alkaa yhtyeellä räminällä. Pari isoa keikkaa heti alkuvuoteen ja toisen täyspitkän albumin julkaisun myötä yhtye karkaa pidemmälle kiertueelle. Oulua ei tietenkään unohdettu kiertuereitiltä vaan myös pohjoisemmilla leveyspiireillä päästään nauttimaan Torchian riivatusta musiikista. Rockshots Recordsin kautta julkaistavan “The Coven” albumin julkaisupäivä on 27. maaliskuuta 2020.

Moon, Rise! : https://youtu.be/raRFpb5l5Po
Fury: https://youtu.be/Zum0WGMZGEo

__________________________________________________________________
VOIDFALLEN

Suomalaisen melodisen death metallin uusi kirkas tulokas Voidfallen julkaisi ensimmäisen kolme biisiä kattavan EP:nsä ”The Sinners, The Plague and The Voidfallen” viime syyskuussa ja siitä lähtien yhtyeen matka on ollut suurin harppauksin etenevää voittokulkua. Sen lisäksi, että EP julkaisu on kerännyt runsaasti ylistäviä arvioita, bändi pääsi starttaamaan keikkailutkin varsin näyttävästi yhteiskiertueella Vornan kanssa syksyn 2019 aikana. Voidfallen on tarkkaan harkittu ja hiottu kokonaisuus, jossa täydellisyyttä hipovien sävellysten kanssa tärkeässä roolissa on myös yhtyeen visuaalinen anti. Voidfallen on yksi niistä kuuluisista esimerkeistä, joiden kohdalla maailmallakin huokaillaan syvään, että ”jaahas, Suomi teki sen taas”. Uutta materiaalia on tulossa aivan tuota pikaa ja kuullaan lisää hekumallisia uutisia myöskin keikkarintamalla!

Voidfallen: https://youtu.be/xr4qBVPuQbY