Details
Date:

September 14

Time:

22:58

Perjantaina 20.3. on luvassa energinen metalli-iltama enempi kun kovan kattauksen kera Suvilahti TBA:ssa! Luvassa on tuttujen kappaleiden lisäksi paljon myös uutta, jopa levyjulkkarien muodossa!
Ei siis muuta kun ilta kalenteriin, kaveriporukka kokoon, niskatuki matkaan ja riehumaan!

I Revolt, Mørket (levyjulkkarit), Wake Up Frankie ja Crucify The Faith / 20.3.2020 @Suvilahti TBA
Kaasutehtaankatu 1 (rakennus 8, Kojehuone), 00540 Helsinki

Liput 9,5€ / 10€
Ennakkoliput:
https://www.wearelivemusicfans.com/concert/2020-03-20/SuvilahtiTBAMetalNight

Aikataulu:
20:00 Ovet
21:00 Crucify The Faith
22:00 Wake Up Frankie
23:00 Mørket (levyjulkkarit)
24:00 I Revolt

K-18

Mørket
Rikkihunnutettua palavaa paskaa pikantilla lisällä ihmisvihaa ja arkipäiväisiä pettymyksiä – nyt uuden levyn kera!

Mørket on käynyt läpi varsinaisen kasvojen kohotuksen, sillä uudistuneen, entistäkin kovemman miehistön lisäksi bändin laulukielenä toimii tätä nykyä suomen lisäksi ruotsi. Yhtyeen mikrofonin varressa heiluu tätä nykyä edesmenneen Nothing More To Eat -yhtyeen laulusolistina tutuksi tullut Erik Sigvard. Fan vad kul!

I Revolt
Uusimmalle EP julkaisulleen jo yli 500 000 streamia kerännyt I Revolt yhdistää thrash metal -omaisen tunnelman ja aggression modernimpaan lähestymistapaan antaen illalle täydellisen lopetuksen
Vahvat scream laulut yhdistettynä nopeaan riffivetoiseen musiikkiin luovat aina uppoavan vaaran tunnelman ja live-vedon onkin kuvailtu olevan “kuin musiikillinen turpaanveto”

Wake Up Frankie
Kaksi vuotta sitten perustetun, viimeisimmän Tuska-Torstai -kilpailun voittajan Wake up Frankien liveshow ei anna armoa kenellekään, vaan täysillä paahdetaan alusta loppuun asti.
”Thrashrockiksi” lanseerattua old school rässiä, modernia metallia ja sing along-kertsejä biiseissään symbioiva bändi on julkaissut tasaiseen tahtiin biisejä viimeisen vuoden aikana, jotka ovat menestyneet hyvin streamipalveluissa ja saaneet pienimuotoista soittoa radiossa.

Bändin ensimmäistä virallista julkaisua odotetaan vielä – kuinka kauan, ja kuullaanko julkaisulta esimakua keikalla jätetään vielä toistaiseksi mysteeriksi.

Crucify The Faith
Illan käynnistää moderni metalli, kun lavan valtaa Crucify The Faith. Yhtye vietti juuri muutaman vuoden hiljaiseloa, mutta on nyt palannut puhtaalla soundilla takaisin julkaisten kolme single kappaletta, jotka ovatkin keränneet vain muutamassa kuukaudessa jo yli 50 000 streamia soittolistasijoituksien kera. Musiikillisesti bändin vaikutteet on vahvasti metalcoresta hakien kuitenkin paljon soundia myös muun muassa melodisen death metallin ja djentin puolelta.
Keikalle on julkaistujen biisien lisäksi luvassa julkaisemattomia ja täysin uusia kappaleita – murhaavan tiukalla showlla!

Suvilahti TBA / Kaasutehtaankatu 1 (rakennus 8, Kojehuone)
00540 Helsinki