Details
Date:

January 7

Time:

19:00 - 22:00

Event Category:

Tampere

Click to Register: Click to Register
Venue

Tampere-talo

Yliopistonkatu 55

Tampere, Finland, 33100

JETHRO TULL -KONSERTIT SIIRTYVÄT TAMMIKUULLE 2022!

Vallitsevan koronapandemiatilanteen takia Ian Andersonin johtaman Jethro Tull -yhtyeen konsertit Tampere-talossa, Tampereella 8.1.2021, Kulttuuritalossa, Helsingissä 9.1.2021 ja Logomossa, Turussa 10.1.2021 joudutaan siirtämään vuodella eteenpäin.

Alun perin maaliskuussa 2020 järjestettäväksi kaavaillut konsertit jouduttiin edellä mainitusta syystä jo viime keväänä siirtämään tammikuulle 2021.

Perjantai 7.1.2022 – Tampere-talo, Tampere

Jo ostetut liput käyvät uudelle konserttipäivälle Tampereella sellaisenaan.
Lippujen mahdollista palautusta koskevat ohjeet löytyvät lipunmyyjän nettisivuilta. Rahojen palautus 31.1.2021 asti.

Jethro Tull on brittiläinen progressiivisen folkrockin jättiläinen, joka on kulkenut yli 50 vuoden ajan omia omintakeisia polkujaan. Karismaattisen laulaja-huilisti Ian Andersonin ympärille rakentuva yhtye on julkaissut lukuisia rokin klassikkoalbumeita kuten Aqualung, Songs from the Wood ja Thick as a Brick.

Jethro Tull nousi 1970-luvulla Led Zeppelinin, Elton Johnin ja The Rolling Stonesin rinnalle yhdeksi maailman suosituimmista livebändeistä. Bändin jäsenet tulivat ja menivät, mutta ikonisesta soittoasennostaan tunnettu Ian Anderson pysyi johtaen kokoonpanojaan erilaisiin hullunkurisiinkin musiikillisiin kokeiluihin. Noin 60 miljoonaa myytyä levyä myöhemmin Jethro Tull säilyttää edelleen kovaa keikkakuntoaan yli 100 esiintymisen vuosivauhdilla. Tampere-talon keikalla on luvassa ikivihreitä sävellyksiä ja tiukkaa soittoa – Andersonin riemukasta ja itseironista huumoria unohtamatta.

”Vetreä veteraani valloitti Kirjurinluodon – Jethro Tull ammentaa menneestä mutta musiikki elää tässä päivässä”
– Satakunnan Kansa yhtyeen vuoden 2017 Pori Jazzin konsertista

Konsertissa on lisäkatsomo.
Konsertissa on väliaika.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualueena permanto. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Liput 79/69/59 €