Details
Date:

May 7

Time:

18:00 - 22:00

Event Category:

Helsinki

Click to Register: Click to Register
Venue

Helsingin Jäähalli

Nordenskiöldinkatu 11-13

Helsinki, Finland, 00250

IDA PAULIN & KALLE LINDROTHIN JÄÄHALLIN KONSERTTI SIIRTYY TOUKOKUULLE 2022 – UUSI KONSERTTIPÄIVÄ ON LAUANTAI 7.5.2022

Ida Paulin & Kalle Lindrothin Helsingin Jäähallin Black Box -konsertti perutaan syyskuulta 2021 – uusi keikkapäivä on 7. toukokuuta 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiin. Mikäli uusi konserttipäivä ei sovi, liput voi palauttaa 16.9. mennessä.

Huippusuositun duon Ida Paulin & Kalle Lindrothin Helsingin Jäähallin Black Box -konsertti järjestetään ensi keväänä. Duon oli tarkoitus esiintyä uransa toistaiseksi isoimmassa konsertissa Helsingin Jäähallissa 10. syyskuuta, mutta pandemiatilanteen aiheuttamista yleisörajoituksista johtuen Black Boxin kaltaisen konsertin toteuttaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista.

Tuplaplatinaa vuonna 2018 julkaistulla Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumilla saavuttaneen duon isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat. Toukokuussa järjestettävässä konsertissa tullaan kuulemaan jättihittien lisäksi myös fanien rakastamia albumibiisejä. Kaikki duon julkaisemat singlet ovat saavuttaneet kulta-, platina-, tai tuplaplatinastatuksen.

Ida Paul & Kalle Lindroth
Black Box, Helsingin Jäähalli
La 7.5.2022

Lippuja Black Boxin keikalle on vielä rajallinen määrä myynnissä Ticketmasterissa.
Liput alk. 39,50€