Details
Date:

February 3

Time:

19:00 - 21:00

Event Category:

Kuusamo, My events

Click to Register: Click to Register
Venue

Kuusamotalo

Kaarlo Hännisen tie 2

Kuusamo, Finland, 93600

IMAGINE – THE JOHN LENNON SONGBOOK

”Imagine – The John Lennon Songbook” –konserttiproduktio on muistorikas ristiretki legendaarisen John Lennonin ja The Beatles –yhtyeen ihmeelliseen musiikkimaailmaan. Konsertissa esitettävien laulujen joukkoon kuuluvat muun muassa ”Imagine”, ”Jealous Guy”, ”Give Peace A Chance”, ”(Just Like) Starting Over”, ”Come Together”, ”Strawberry Fields Forever” ja ”All You Need Is Love”.

Imagine – The John Lennon Songbook
2.-6.2.2022 USEITA PAIKKAKUNTIA
Vallitsevan koronapandemiatilanteen takia suuresti odotettua ”Imagine – The John Lennon Songbook” –konserttikiertuetta ei valitettavasti voida toteuttaa suunnitelmien mukaan.

Alun perin huhtikuuksi 2020 kaavailtu kiertue jouduttiin jo viime maaliskuussa siirtämään helmikuulle 2021, mutta nyt kiertue on siirretty vuodella eteenpäin helmikuulle 2022.

UUDET KONSERTTIPÄIVÄT KEVÄÄLLÄ 2022

Keskiviikko 2.2.2022 Oulu, Madetojansali
Torstai 3.2.2022 Kuusamo, Kuusamotalo
Lauantai 5.2.2022 Tampere, Tampere-talo
Sunnuntai 6.2.2022 Hyvinkää, Hyvinkääsali

Konsertit Hyvinkäällä (11.2.2021), Kuusamossa (14.2.2021) ja Tampereella (15.2.2021) siirtyvät keväälle 2022, ja konsertit Raumalla (10.2.2021) ja Kouvolassa (12.2.2021) joudutaan logistiikkaongelmien takia perumaan. Uusi konserttipaikka keväällä 2022 on Oulu.

”Imagine – The John Lennon Songbook” –konserttiproduktio on muistorikas ristiretki legendaarisen John Lennonin ja The Beatles –yhtyeen ihmeelliseen musiikkimaailmaan. Konsertissa esitettävien laulujen joukkoon kuuluvat muun muassa ”Imagine”, ”Jealous Guy”, ”Give Peace A Chance”, ”(Just Like) Starting Over”, ”Come Together”, ”Strawberry Fields Forever” ja ”All You Need Is Love”.

Liput 36,50 euroa (sis. kulut).

Jo ostetut liput Hyvinkäälle, Kuusamoon ja Tampereelle käyvät helmikuun 2022 konsertteihin sellaisenaan. Lippurahojen mahdollista palautusta koskevat ohjeet löytyvät lipunmyyjän nettisivuilta. Rahojen palautus 31.12.2020 asti.

JIMMY COBURN
”IMAGINE” –konserttien solistina toimii Liverpoolista kotoisin oleva Jimmy Coburn, jonka sielukkaissa tulkinnoissa kuuluu syvä arvostus ja suuri kunnioitus The Beatles –yhtyeen entisen keulakuvan John Lennonin muistorikkaita lauluja kohtaan. Kaiken lisäksi Jimmy Coburnin lauluääni muistuttaa ällistyttävästi Lennonin persoonallista ja helposti tunnistettavaa ääntä, ja hänen ulkoinen habituksensakin on hämmästyttävästi esikuvan oloinen.

– Liverpoolissa syntyneenä minä kasvoin John Lennonin musiikin ympäröimänä. The Beatles elää yhä edelleen vahvasti jokaisen liverpoolilaisen sydämessä. Muusikkona olen aina tähdännyt siihen samaan musiikilliseen tasoon kuin The Beatles –yhtyeen jäsenet aikoinaan, mutta kun täydellisyydestä ei voi enää panna paremmaksi niin olen keskittynyt vain esittämään Lennonin musiikkia parhaan kykyni mukaan.
Imagine-konserteissa haluan esitellä John Lennonin musiikillisen perinnön. Ja syntyperäisenä liverpoolilaisena, muusikkona ja ikuisena John Lennonin ihailijana olen äärettömän ylpeä saadessani matkata tämän konserttikiertueen solistina kaikkialle maailmaan, Jimmy Coburn kertoo.

”IMAGINE – The John Lennon Songbook” –konserttia ovat kiitelleet paitsi kriitikot niin myös John Lennonin henkilökohtaisesti tunteneet ihmiset kuten The Beatles –yhtyeen ääniteknikko Geoff Emerick, John Lennonin sisko Julia Baird ja Oasis-muusikko Lian Gallagher.

”Jimmy kuulostaa täsmälleen samalta kuin John Lennon. Kymmenen pistettä kymmenestä mahdollisesta!” – Geoff Emerick

”Jimmy kuulostaa niin paljon Johnilta, että se on melkein pelottavaa.” – Julia Baird

”Maailmankaikkeuden paras ’John Lennon sound alike’.” – Liam Gallagher

KONSERTIN OHJELMISTO
Konsertin ohjelmisto on odotetun mukainen. Aitoa nostalgiaa, ikimuistoisia lauluja, maailmanlaajuisia hittejä niin The Beatles –yhtyeen uran kuin John Lennonin soolourankin varrelta. The Beatles –yhtyeen debyyttialbumi ”Please Please Me” julkaistiin helmikuussa 1963 ja viimeisin ”Let It Be” toukokuussa 1970. John Lennonin soolotuotannon esikoinen on joulukuussa 1970 julkaistu ”John Lennon/Plastic Ono Band” ja viimeisin postuumisti neljä vuotta Lennonin kuoleman jälkeen, tammikuussa 1984 ilmestynyt ”Milk and Honey”.

Runsaat kaksi tuntia kestävän konsertin aikana Jimmy Coburn yhtyeineen esittää muun muassa sellaiset ikimuistettavat kappaleet kuin ”Imagine” ja ”Jealous Guy” (alun perin lokakuulta 1971), ”Give Peace A Chance” (heinäkuulta 1969), ”(Just Like) Starting Over” (lokakuulta 1980), ”Come Together” (lokakuulta 1969), ”Strawberry Fields Forever” (helmikuulta 1967) ja ”All You Need Is Love” (heinäkuulta 1967) vain muutama mainitaksemme.

Katso ”IMAGINE – The John Lennon Songbook” esittelyvideo: www.youtube.com/watch?v=Edg5r5qCnxc&feature=youtu.be