Details
Start:

February 15 - 10:00

End:

February 16 - 16:00

Event Category:

Kotka

Click to Register: Click to Register
Venue

Hotel Leikari

Haminantie 261

Kotka, Finland, 48810

Osana Kotkan kaupungin järjestämää Rakkausviikkoa Hotelli Leikari järjestää Ihana Minä -messut 15.-16.2.2020.
<3 <3 <3
Astral TV:stä tuttu Tarot-tulkitsija, Reiki mestari, sertifioitu Feng shui konsultti, Vetovoimanlaki- ja Rakkausvalmentaja sekä Henkinen OPO Inkeri on paikanpäällä tekemässä tulkintoja & hoitoja molempina päivinä alkaen klo 10:00.
<3 <3 <3
Inkeri myös luennoi molempina päivinä:
Lauantaina 15.2.2020
Klo 14:45-16:00 Feng shui- Avaimet Vaurauteen
Sunnuntaina 16.2.2020
Klo 14:00-15:00 Feng Shui – Rakkausvalmennus
<3 <3 <3
Inkerin selvätuntoisia Tarot-, Enkeli-, & Oraakkeli-tulkintoja, jotka sisältävät myös parantavan REIKI-energian kanavointia voi varata etukäteen soittamalla Inkerille nroon: 0465967188, tai lähettämällä WhatsApp viestin nroon: +34637198414.
Mikäli aikoja on jäljellä, paikanpäällä niitä voi varata suoraan Inkeriltä.
<3 <3 <3

Esittely Inkeristä:

Rakkaat ystävät <3 ! Nimeni on Inkeri. Olen henkinen OPO:si. Reiki- sekä Kristalli Reiki -mestari. Tarot- enkeli-, sekä oraakkelikorttien tulkitsija, Feng shui -konsultti, sertifioitu Vetovoimanlaki-, Taideterapia- & Shamaaninen hyvinvointivalmentaja, Spiritual Life Coach sekä Ho`Oponopono practioner.

Tarjoan sinulle henkilökohtaista valmennusta henkisellä polullasi. Teen myös rakkausvalmennusta pariskunnille. Katson elämäntilannettasi ja tulevaa selvätuntoisesti, kuunnellen empaattisesti ja auttaen kokonaisvaltaisesti.
Voin puhdistaa sinun ja kotisi energioita, sekä löytää ratkaisuja elämäsi kiperimpiinkin tilanteisiin koskivat ne sitten rakkautta, ihmissuhteita, talousasioita, uraa, terveyttä tai mitä tahansa muuta sinua askarruttavaa asiaa. Saat lempeää, käytännönläheistä ohjausta kohti sinulle tarkoitettua elämänpolkua sekä syvällisemmän ymmärryksen elämäsi tapahtumien merkityksestä.

Saat myös ohjausta parantaaksesi elämäsi laatua ja kuinka kulkea syvimpien unelmiesi ja haaveittesi suuntaan tästä hetkestä alkaen. Ohjaan sinut voimaannuttavissa ja rakkaudellisissa energioissa inspiroivasti eteenpäin.
Olen jo kahden vuosikymmenen ajan työskennellyt henkisenä valotyöntekijänä ja -auttajana.

Tulkinnoissani valitsen selvätuntoisesti juuri sinulle tarkoitetun tulkintatavan yhdistellen tarot- ja erilaisia enkelioraakkelikortteja, välitän tulkinnan aikana voimaannuttavaa Reiki- energiaa ja tarvittaessa puhdistan myös sinun energiakeskuksiasi eli chakroja, tai puhdistan kodistasi jumittuneita energioita ja annan käytännönvinkkejä kuinka kodin energioita voi itse parantaa feng shuin avulla.

Annan sinulle myös vahvistavia affirmaatioita eli voimalauseita, joita voit käyttää myös tulkinnan jälkeen jokapäiväisessä elämässäsi tukemaan sinua kohti suunniteltuja päämääriäsi. Saan usein myös kanavoituja viestejä sinulle enkeleiltä ja valosta ja rakkaudesta tulevilta henkioppailta tai voimaeläimeltäsi.Katson ja selvitän tilannettasi kokonaisvaltaisesti, sekä autan ja kuuntelen empaattisesti.

Autan sinua löytämään ratkaisuja elämän kiperimpiinkin tilanteisiin liittyivät ne sitten rakkauteen, ihmissuhteisiin, perheeseen, rahaan, talouteen, uraan tai terveyteen.
Voit kysyä minulta neuvoja mihin tahansa asiaan, kysy rohkeasti, olen tukenasi. Ohjaan sinut lempeästi ja inspiroivasti kohti sinulle tarkoitettua elämänpolkua ja autan sinua ymmärtämään syvällisemmin elämäsi tapahtumien merkityksen.

Halutessasi voimme myös selvittää ja avartaa elämäntehtävääsi tässä elämässäsi. Lisäymmärrystä nykyiseen tilanteeseesi voit saada myös menneistä elämistäsi, joista voin myös sinulle kertoa jos niin toivot.

Iloa, valoa ja rakkautta sinulle toivoen. Nähdään messuilla. <3
Teen tulkintojani myös espanjaksi ja englanniksi.