Details
Date:

September 22

Time:

19:30 - 21:30

Event Category:

Tampere

Click to Register: Click to Register
Venue

Tampere-talo

Yliopistonkatu 55

Tampere, Finland, 33100

Huom! Tapahtuma on siirretty uuteen ajankohtaan. Koronaviruksen vuoksi tapahtuma on siirretty syyskuulle 2021.

Lulu-hitillään koko kansan tietoisuuteen vuonna 1984 noussut Tuula Amberla esiintyy pitkästä aikaa talossa. Tämän odotetun konsertin hänen kanssaan tulkitsee Pieni Jazzorkesteri. Illan ohjelmisto koostuu Amberlan ikimuistoisista hiteistä, ja myös uudempaa tuotantoa kuullaan hienostuneina sovituksina.

Amberla on levyttänyt 1980-luvulta lähtien niin sooloartistina kuin Liikkuvat Lapset -yhtyeen riveissä. Tuulan ikimuistettavat tulkinnat kappaleissa Lulu, Korppi, Auto sammui maantien laitaan, Pienet sanat ja Tyttö kampaa märkää tukkaa luotaavat inhimillistä elämää ajattomasti. Viime vuosina Amberla on aktivoitunut uudestaan ja singlet Anna äiti puhaltaa sekä Poljen pimeään ovat jatkaneet tätä tarinankerrontaa tuoreella tavalla.

Pieni Jazzorkesteri -kokoonpanossa on mukana Amberlan tunnetuimpien kappaleiden sovittaja, tuottaja ja kitaristi Ilpo Murtojärvi. Kontrabassoa soittaa Vesa Saloranta, jonka kanssa Amberla on tehnyt yhteistyötä usean vuoden ajan, ja rumpalina toimii Mikko Maunula.

llta tarjoaa huikeaa musiikillista iloittelua ja omaperäisten laulujen tulkintaa musiikin ystäville.

Konsertissa on väliaika.

Liput: 29 €
Eläkeläiset ja opiskelijat: 25 €

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.