Details
Date:

September 17

Time:

19:30 - 21:30

Event Category:

Tampere

Click to Register: Click to Register
Venue

Tampere-talo

Yliopistonkatu 55

Tampere, Finland, 33100

Huom! Tapahtuma on siirretty koronaviruksen vuoksi uuteen ajankohtaan syksylle 2021.

The Beatlesin merkittävimpiin levyihin kuuluva Abbey Road julkaistiin 1969 ja se jäi yhtyeen joutsenlauluksi. Tule nauttimaan, kun muusikko ja lauluntekijä Jiri Nikkinen bändeineen esittää Abbey Roadin kokonaisuudessaan.

Nyt 50 vuoden jälkeen Abbey Road pääsi uudella miksauksella jälleen ansaitusti UK:n albumilistan kärkipaikalle. Abbey Road on taiteellinen kokonaisuus, jossa jokainen yhtyeen jäsen sai oman hetkensä biisinkirjoittajana ja se on monesti noteerattu vuosisadan merkittävimpien albumeiden listalla top kolmeen. Albumin kansi, jossa Beatlet ylittävät studionsa läheisyydessä olevaa suojatietä, on myös maailman kopioiduin levynkansi, ja Abbey Road vetää kuin kärpäspaperi turisteja edelleen puoleensa ylittämään suojatietä.

Muun muassa Cliftersin laulajana ja kitaristina tunnetun Jirin oma muusikkous alkoi nimenomaan tästä levystä ja antoi kipinän tulevaan elämäntehtävään, eli Beatles-tuotannon esittämiseen. Koko yhtye nostaa juuri Abbey Roadin suosikkialbumikseen ja sen tuoma riemu näkyy ja kuuluu soitossa. Tule mukaan ylittämään Luostarikatua kansainvälisesti tunnetun kotimaisen yhtyeemme kanssa!

Puoliajan jälkeen on luvassa muuta Beatle-ilotulitusta tuttujen hittien parissa! Come together!

Konsertissa on väliaika.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Liput: 32 €

Vieraile tapahtumasivuilla: https://www.tampere-talo.fi/tapahtumat/jirinikkinen/