Details
Date:

June 3

Time:

19:30 - 23:30

Event Category:

Turku

Click to Register: Click to Register
Venue

W&T Comedy

Logomo Byrå, Köydenpunojankatu 14

Turku, Finland, 20100

Mustan brittikomiikan kuningas John Cleese saapuu jälleen Suomeen alkukesästä 2020!

Turku Logomo 28.5.
Tampere -Talo 31.5.
Helsinki Kulttuuritalo 2.6. sold out
Helsinki Kulttuuritalo 3.6. sales begin 7.2. at 9.00am

Kiertueen nimestä ”Last Time To See Me Before I Die” huolimatta luvassa on hersyvä ja nostalginen show. Kiertuetta on esitetty jo viidettä vuotta, joten vielä ei ole aika luovuttaa. Vaikka herra ei esittelyjä kaipaa muun muassa Monty Pythonin pitkäaikaisimpana jäsenenä, niin hänen merkityksensä maailmanlaajuiseen komiikkaan on kiistatonta. Häntä usein kutsutaankin modernin komedian ja komiikan kummisedäksi. Nyt mies on 79-vuotias ja aikoo jälleen heittäytyä tienpäälle. Cleesen komiikka on terävämpää, sivaltavampaa ja yhteiskuntakriittisempää kuin koskaan.

John Cleese is coming back to Finland in the early summer of 2020! Cleese is a well-known and respected king of the black humor and British comedy around the world. ”Last Time To See Me Before I Die”, is a hilarious and nostalgic show. The tour has been running almost for five years, so it is not yet time to quit just yet.He is often referred to as the godfather of modern comedy. Now the gentleman is 79 years old and plans to go back to the road again. Cleese’s comedy is sharper, blacker and more socially critical than ever.

Liput/Tickets:
(sisältävät lippupisteen palvelumaksut/ includes ticket fees):
Turku 66€
Tampere 69€
Helsinki 65€
Osta lippusi ainoastaan/Buy your tickes only from Lippupiste:
www.lippu.fi

Haluamme muistuttaa lipunostajia ostamaan lippunsa vain ja ainoastaan viralliselta lipunmyyntitaholta eli Lippupisteeltä.
We want to remind all ticket buyers to buy their tickets only from our official ticket seller Lippupiste/Eventim.